Γρηγόρης Γκουντάρας: Ζητούσε βοήθεια για τη φωτιά στο Λαγονήσι και τoν έβριζαν – «Να καείς ρε»

5778

Την αγωνία του μοιράστηκε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τους διαδικτυακούς του φίλους, απευθύνοντας έκκληση για βοήθεια στο Instagram, κατά τη διάρκεια της μεγάλης φωτιάς στον Κουβαρά.

Όταν το πύρινο μέτωπο εξαπλώθηκε και στο Λαγονήσι, όπου μένει με την οικογένειά του και διατηρεί επιχείρηση με τη σύζυγό του, ο Γρηγόρης Γκουντάρας άρχισε να ανεβάζει στο Instagram, stories μέσα από τα οποία ζητούσε βοήθεια.

Την επομένη, ο παρουσιαστής θέλησε να ευχαριστήσει με νέο post όσους ενδιαφέρθηκαν και προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν, σε περίπτωση που το χρειαζόταν.

Από την άλλη, δεν έλειψαν και τα μηνύματα μίσους από ανθρώπους που του ΄’εστειλαν, μεταξύ άλλων: «Να καείς ρε», «Να πας να γ..».

«Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δεν μπορούσα να φανταστώ καν μας καλούσαν σπίτι τους να μνας φιλοξενήσουν μου έλεγαν να πάνε να ρίξουν νερό. Φοβερή ανθρωπιά. ΦΟΒΕΡΗ. Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ.

(Από την άλλη πλευρά ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι…» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, δείχνοντας τα μηνύματα που έλαβε.

gountaras_fwtia8