Η Ελευθερία Ελευθερίου εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχα (βίντεο)

Επέλεξε ένα αέρινο πράσινο φόρεμα.

 

Η Ελευθερία Ελευθερίου πέρασε από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και επέλεξε ένα αέρινο πράσινο φόρεμα.

Πρόκειται για το ίδιο φόρεμα, με το οποίο όπως φαίνεται από τις πόζες στον προσωπικό της λογαριασμό της στο instagram, δεν φοράει εσώρουχα.

Όπως θα θυμάστε και από το Survivor, οι ενδυματολογικές επιλογές της τραγουδίστριας προκαλούν… εγκεφαλικά!

Δείτε πως επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου:

Δείτε το φόρεμα που επέλεξε να φορέσει

 

«Έδωσε στεγνά» Νίκο Μπαρτζή και James Καφετζή

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε στο Love It για την ταμπέλα της «κλέφτρας» που της είχαν αποδώσει στο Survivor και κατηγόρησε τους Νίκο Μπαρτζή και James Καφετζή.

«Ζήτησα εκείνη τη μέρα ένα λεπτό για να μιλήσω και δεν με άφησαν ποτέ να τελειώσω αυτό που ήθελα να πω, έπεσαν όλοι επάνω μου να με φάνε. Οι προμήθειές μας δεν βρίσκονται ποτέ στο μπαούλο, βρίσκονται πάνω μας, ο καθένας κουβαλά τις προμήθειές του. Εκείνη τη μέρα φεύγαμε από τα πρόχειρα καταλύματα για να πάμε στο νησί. Τρόφιμα δεν υπήρχαν. Ο Νίκος Μπάρτζης και ο James Καφετζής δημιούργησαν ένα θέμα από το πουθενά» είπε αρχικά.

«Φεύγοντας από το παιχνίδι μου είχαν βάλει την ταμπέλα της κλέφτρας, που θεωρώ ότι είναι πολύ μεγάλη κατηγορία. Δεν είχαν αποδείξεις για κάτι. Ήταν κάτι που συνεχίστηκε και νομίζω ότι κάποιοι άνθρωποι, φεύγοντας από εκεί μέσα, θα πρέπει να μου ζητήσουν συγγνώμη» συμπλήρωσε.