Η συγκίνησή της Νατάσα Θεοδωρίδου πάνω στη σκηνή: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ»

Μια συγκινητική στιγμή έζησε το κοινό που βρέθηκε στην τελευταία συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, για να την απολαύσει.

Η τραγουδίστρια δάκρυσε, ενώ βρισκόταν επί σκηνής, βλέποντας το πλήθος του κόσμου που είχε συγκεντρωθεί για να την ακούσει.

Με δάκρυα στα μάτια, θέλησε να ευχαριστήσει τους θαυμαστές της, αλλά και να τους στείλει ένα μήνυμα, προτρέποντάς τους να μη σταματήσουν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράστηκε μάλιστα, ένα βίντεο από τη στιγμή εκείνη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.
Σε αυτό ακούγεται να λέει: «Ξέρετε, αυτό το παθαίνω, γιατί με συγκινείτε πάρα πολύ. Ερχόμουν εδώ και έλεγα “πω,πω… ρε Νατάσα, τόσος κόσμος. Ήρθε τόσος κόσμος να σε δει και να σε ακούσει”. Είναι πάρα πολύ σημαντική η κάθε στιγμή που έρχεται μέσα από την αγκαλιά σας και πάντα το λέω, ένα τεράστιο ευχαριστώ που με έχετε βάλει μέσα στο σπίτι σας και με αγκαλιάσατε».

«Να κυνηγάτε τα όνειρά σας και να ξέρετε ότι η ζωή επιφυλλάσσει κάτι καλό για όλους μας. Για τον καθένα ξεχωριστά. Κι επειδή εδώ μπροστά είναι πολλά νέα παιδιά, θέλω να μην πτοείστε από τίποτα. Να ξέρετε ότι θα κερδίσετε αυτό που θέλετε, αρκεί να το νιώθετε και να το πιστεύετε.

Το ίδιο έκανα κι εγώ σε αυτή την ηλικία και τώρα, έρχεστε όλοι και μου δείχνετε την αγάπη σας. Θέλω να το πιστέψετε αυτό που θα σας πω, ακόμη μου φαίνεται περίεργο.

Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω ότι κάτι έχω κάνει σε αυτή την πορεία κι έρχεστε εδώ να ζήσουμε μαζί τις σκέψεις και τους καημούς μας. Να κυνηγήσετε τα όνειρά σας μέχρι τέλους και να θυμάστε ότι θα τα κερδίσετε και θα φτάσει ο καθένας εκεί που ονειρεύεστε», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, έγραψε: «Παιδιά κυνηγήστε τα όνειρα σας…η ζωή επιφυλάσσει κάτι καλό για όλους μας..αρκεί να πιστέψουμε στο όνειρο μας και να γίνουμε οι πρωταγωνιστές του..να μη με σκεφτόμαστε ποτέ αρνητικά ..η ζωή είναι δική μας και θα φτάσουμε εκεί που ο καθένας μας ονειρεύεται.. Σας αγαπώ…σας ευχαριστώ για όλα».