Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το «μπράβο» του Νίκου Μουτσινά – «Μας απαγορεύει να την πούμε καημένη από’ δω και πέρα»

Συνέντευξη χωρίς τη μάσκα της, για πρώτη φορά, παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το βράδυ της Πέμπτης (28/04) στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές». Ο Νίκος Μουτσινάς, εκθείασε την απόφαση της νεαρής γυναίκας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι πριν από περίπου δυο χρόνια και είδε τη ζωή της ν’ αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (29/04), ο Νίκος Μουτσινάς, έδειξε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Πρωταγωνιστές» και την συνέντευξή της, και αφού της είπε δημόσια «μπράβο» αναφέρθηκε στο μήνυμα που έστειλε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Μιας και λέμε τώρα για μάσκες, έπεσε κι άλλη μία μάσκα χθες και μας αποκάλυψε την ομορφιά που κρύβει η δύναμη της ψυχής. Για χθες το βράδυ λέω», είπε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα μικρό απόσπασμα από τους Πρωταγωνιστές.

Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στην συνέχεια: «Ήταν μία εξαιρετική εκπομπή, υπέροχη, μπράβο! Μπράβο και στην Ιωάννα που βγήκε και μίλησε. Κι εγώ αυτό που κατάλαβα ήταν ότι η κοπέλα αυτή, με όλα αυτά που μας είπε και που μας αποκάλυψε όλο το πρόσωπό της κανονικά και μιλούσε πια, μας απαγορεύει να την πούμε καημένη από εδώ και πέρα, ούτε καν».

Κλείνοντας, ο Νίκος Μουτσινάς υπογράμμισε πως: «Υπάρχει μεγάλη δύναμη, μπράβο της. Έχει σημασία επειδή η κοινωνία είναι γεμάτη με κάτι κλειστοφοβικά και λίγο περίεργα, σου λέει ορίστε και τελειώνετε κιόλας, εξαιρετικό μήνυμα. Μπράβο και στους Πρωταγωνιστές, μπράβο παιδιά, μπράβο για όλα».