Ιωάννα Τούνη: Πώς αποφάσισαν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να βγάλουν τον γιο τους Πάρη

6050

Δεν έχει συμπληρωθεί μια εβδομάδα από τη βάφτιση του γιου τους και η Ιωάννα Τούνη ακόμη δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. Μετά το βίντεο με τα δάκρυά της τη στιγμή της βάφτισης, αποκάλυψε και πώς με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου αποφάσισαν να δώσουν στον γιο τους το όνομα Πάρης.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε ερωτήσεις από followers της στο Instagram και εκεί μια από αυτές ήταν αν το όνομα Πάρης ανήκει σε κάποιον από τους παππούδες ή σε κάποιον συγγενή της ίδιας ή του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

 

«Το όνομα Πάρης δεν ανήκει σε κανέναν από τους παππούδες ή τους συγγενείς μας. Άρεσε πολύ στον Δημήτρη και σε εμένα και το αποφασίσαμε ομόφωνα. Πράγμα περίεργο γιατί συνήθως διαφωνούμε σε όλα», απάντησε η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Προσωπικά, από μικρή λάτρευα τα ονόματα από Αρχαία Ελλάδα. Πάρης και Απόλλωνας είναι από τα αγαπημένα μου αντρικά», είπε.

Επίσης, αποκάλυψε ότι το Πάρης Αλεξάνδρου ήταν πολύ εύηχο και επειδή το θεωρεί σημαντικό, ήταν ακόμη ένας παράγοντας που αποφάσισε να είναι αυτό το όνομα του μοναχογιού της.