Κ. Μπογδάνος από Αστυνομικά Τμήματα Αμπελοκήπων και Ομόνοιας: “Τρία χρόνια ΝΔ και τα ΑΤ πάνε από το κακό στο χειρότερο”

Στα Αστυνομικά Τμήματα Αμπελοκήπων και Ομονοίας βρέθηκε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών και αντιπρόεδρος της Εθνικής Δημιουργίας, Κωνσταντίνος
Μπογδάνος, ο οποίος έγινε δεκτός με θέρμη από τους εκπροσώπους του νόμου, δείχνοντας στην πράξη πως βρίσκεται στο πλευρό τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Μέσα από αυτές τις επισκέψεις βγήκαν ξανά στο φως τα πραγματικά προβλήματα, που αντιμετωπίζει η Ελληνική Αστυνομία και τα συγκεκριμένα τμήματα.

Από άποψη υποδομών, ανθρώπινου δυναμικού και όχι μόνο τόσο ο κ. Μπογδάνος όσο και οι εκπρόσωποι του νόμου, μίλησαν για την ανάγκη να σκύψει η πολιτεία πάνω από τα προβλήματα αυτά. Με στόχο την άμεση επίλυση τους για να μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους, με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο.

Οι πολίτες της Α’ Αθήνας, οι πολίτες ολόκληρης της χώρας έχουν το δικαίωμα να ζήσουν με ασφάλεια, όσο η κυβέρνηση στρέφεται σε άλλες κατευθύνσεις και δεν κοιτάζει την κοινωνία στα μάτια τόσο τα προβλήματα θα μεγαλώνουν.

Όπως παρατήρησε μετά την επίσκεψή του στα ΑΤ ο κ. Μπογδάνος, υπάρχουν μόνο δύο λειτουργικά οχήματα (το ένα με 630.000χλμ), ενώ χρησιμοποιούν για τις καθημερινές δουλειές τους ένα κινέζικο 50 κυβικών.