Καινούργιου για Σπυροπούλου: “Δεν ξέρεις τι Γολγοθά τραβάει η κάθε γυναίκα για να γίνει μητέρα, γλυκιά μου”

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή την ανακοίνωση που έστειλε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα μέσα ενημέρωσης, μέσω του δικηγόρου της.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του σχολιασμού του ρεπορτάζ, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει retweet σε σχόλια χρηστών στο Twitter, που μιλούν άσχημα για εκείνη και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Μάλιστα με τα λεγόμενά της, αναφέθηκε και για πρώτη φορά στον πρώην σύντροφό της Ευγένιο Κατραβά, αδελφό της Έλενας Κατραβά.

«Εγώ την πληρώνω. Η Κωνσταντίνα κάνει retweet στο Twitter σε όλα αυτά που βρίζουν εμένα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Και λένε τα χειρότερα! Από ψεύτικα προφίλ! Αντρέα άφησε με να ολοκληρώσω! Σέβομαι κάθε γυναίκα που είναι στην εγκυμοσύνη της, εγώ δεν είπα ποτέ για ορμόνες. Το είπα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει η Κωνσταντίνα ή ο κάθε τηλεθεατής αν εγώ μπορώ να κάνω παιδί; Και πόσο πονάω εγώ, κι αν εγώ έχω πονέσει για αυτό το θέμα; Δεν το ξέρει!» είπε αρχικά.