Κατερίνα Καινούργιου: Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά – Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη

9527

Το φινάλε της «Super Κατερίνας» έπεσε σήμερα, με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, να συγκινείται στην τελευταία της εκπομπή για φέτος. Παίρνοντας λίγα λεπτά από τον αέρα της εκπομπής της, η Κατερίνα Καινούργιου έσπευσε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες της για τη φετινή της επιτυχημένη χρονιά.

«Ευχαριστώ την παραγωγή, τους οπερατέρ, τον διευθυντή προγράμματος, την Κατερίνα την Πόθα, την αρχισυντάκτριά μας, που δεν θα είναι μαζί μας του χρόνου. Ελπίζουμε να έμαθες πολλά δίπλα μας», είπε, αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ έκανε ειδική μνεία στον project manager της εκπομπής, Θέμη Μάλλη.

«Θέλω να ευχαριστήσω και τον Alpha, τόσα χρόνια που δουλεύω στην τηλεόραση δεν έχω δει μεγαλύτερο ανθρώπινο ενδιαφέρον», συνέχισε η ίδια, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε προς το κοινό, λέγοντας: «Να ευχαριστήσω όλους εσάς, θα είμαστε όλοι και την τηλεοπτική σεζόν θέλω να πιστεύω. Ζητώ συγγνώμη εάν υπήρξαν κάποιες φορές διαπληκτισμοί μεταξύ μας. Χωρίς εσάς δεν θα έκανα αυτή την επιτυχία, είναι τιμή μου που συνεργαστήκαμε».

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ είναι σε εσάς (τους τηλεθεατές). Να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι, να γεμίσετε μπαταρίες. Ήταν μία ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά, είχαμε να διαχειριστούμε αρκετά δύσκολα πράγματα.

Θέματα επικαιρότητας και πολιτικής, που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να διαχειριστώ, τουλάχιστον με αξιοπρέπεια. Με συγχωρείτε εάν έκανα κάποια λάθη, ήμουν ο εαυτός μου, αγαπώ πάρα πολύ αυτό που κάνω και αυτό το επιβραβεύετε: την αγάπη και την αφοσίωση σε αυτό που κάνουμε.

Τα λέμε τον Σεπτέμβρη, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.