Κατερίνα Καινούριου: «Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος»

Η Κατερίνα Καινούριου μιλά για τη νέο τηλεοπτική σεζόν και για το on air σχόλιό της στον Α. Μικρούτσικο για την παραμονή του στην εκπομπή.

Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!» συνάντησε την Κατερίνα Καινούριου και την ρώτησε για το πώς σχολιάζει τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Φέτος στην πρεμιέρα αγχώθηκα περισσότερο από άλλες τηλεοπτικέ χρονιές ,δεν κοιμήθηκα το προηγούμενο βράδυ. Σκεφτόμουν πώς θα κάνουμε την πρεμιέρα με χαρά όταν το καλοκαίρι συνέβησαν όλα αυτά τα τραγικά γεγονότα στη χώρα.  Οφείλουμε να ασχοληθούμε με τα θέματα της επικαιρότητας και να προβληματιστούμε».

Όπως είπε το καλοκαίρι σκεφτόταν πως αν ήταν στον αέρα θα ήθελε να ακούσει την άποψη του Ανδρέα Μικρούτσικου ενώ μίλησε και για νέα πρόσωπα της εκπομπής της.

«Στην εκπομπή ήρθε ο Χάρης Λεμπιδάκης. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης πήγε στο MEGA αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία. Η φετινή χρονιά είναι μαραθώνιος. Τον Ανδρέα Μικρούτσικο τον αγαπάω και είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργαζόμαστε. Έχει τέτοια εμπειρία και λόγο που χαίρεσαι να τον ακούς να τοποθετείται».

Τέλος, όπως είπε δε έχει δει ακόμα τον ανταγωνισμό αλλά θα τον δει.

«’Έχω δει μόνο την Σταματίνα Τσιμτσιλή που προηγείται από εμένα, αλλά τα δω όλα».