Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στην παρουσίαση, παραξενεύτηκα με την πρόταση»

243

H Κατερίνα Καραβάτου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο My Style Rocks.

«Φυσικά κι έβλεπα το My Style Rocks. Δεν είχα σκεφτεί τον εαυτό μου στην παρουσίαση, για αυτό όταν μου το πρότειναν στην αρχή παραξενεύτηκα και περίμενα να μου πούνε τον λόγο που ήθελαν να κάνω εγώ την παρουσίαση. Όταν μου είπαν οι άνθρωποι το τι και το πως, πολύ σύντομα το αποφάσισα. Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για το All Star. Γνωρίζω ότι υπάρχει αυτή η φημολογία, αλλά ούτως ή άλλως ποτέ δεν λέω κάτι πριν υπογράψω και δώσω τον λόγο της τιμής μου.

Οι live εκπομπές είναι όλη μου η επαγγελματική ζωή στην τηλεόραση μέχρι τώρα. 19,5 χρόνια. Τις αγαπώ πάρα πολύ. Δεν είναι ότι έχω απαρνηθεί αυτό το είδος. Ήθελα να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Δεν ξέρω τι με περιμένει στο μέλλον και δεν ξέρω πως θα είμαι μετά», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου στην Δέσποινα Παναγιωτίδου.

«Έχω κάνει πολλές συζητήσεις με τον Νίκο, ειδικά φέτος. Για εμένα το Καλό Μεσημεράκι μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια μοναδική εκπομπή και δεν υπάρχει άλλη τέτοια στην ελληνική τηλεόραση. Θέλω πολύ να βλέπω τον Νίκο να το κάνει αυτό. Εμένα θα μου λείψει πολύ ο Νίκος και δεν θα ήθελα να σταματήσει», πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου για τον Νίκο Μουτσινά.