Κατερίνα Στανίση: Η Ρίτα Σακελλαρίου με κρατούσε πίσω στην καριέρα μου

“Τι ήταν για να με φοβηθεί; Εμένα δεν με ήξερε κανείς. Τραγουδούσα κι έρχονταν να δούνε το όνομα, την Ρίτα” δήλωσε η Κατερίνα Στανίση.

Η Κατερίνα Στανίση ήταν καλεσμένη στην Super Κατερίνα και μίλησε για την συνεργασία της με την Ρίτα Σακελλαρίου και αν υπήρχε μεταξύ τους κόντρα.

 

“Την Ρίτα την γνώρισα στην Θεσσαλονίκη και τραγουδούσε κι εκείνη. Ήταν να κάνω πρόβα με τον γιο της, αλλά εγώ δεν ήξερα που πατούσα. Ήμουν κοριτσάκι και της έκανα φωνητικά.

Μετά έγινε αυτό που έγινε. Επαγγελματικά η σχέση μας ήταν τυπική, της έκανα φωνητικά. Μετά από 7 χρόνια παντρεύτηκα τον άντρα μου και ζήσαμε κι άλλα 7 χρόνια μαζί” δήλωσε η Κατερίνα Στανίση.

 

“Για την προσωπική σχέση ναι (σ.σ. υπήρχε κόντρα). Πατούσε στα πόδια της, ήταν αυτή που ήταν. Μεγάλο όνομα. Προσπαθούσα κι εγώ, αφού το έλεγαν κι όλοι στο μαγαζί που έκανα φωνητικά και μου έκαναν προτάσεις. Μου έλεγα “τι κάνεις; Θα μείνεις ουρά; Πρέπει να κάνεις δίσκο”, αλλά μέχρι να έρθει δίσκος πέρασαν χρόνια. Ναι, με κρατούσε πίσω.

Τι ήταν για να με φοβηθεί; Εμένα δεν με ήξερε κανείς. Τραγουδούσα κι έρχονταν να δούνε το όνομα, την Ρίτα. Πατούσε στην πίστα και νόμιζες ότι ήταν μπουλντόζα. Την ήθελε πολύ ο κόσμος. Εκείνη την εποχή οι τραγουδίστριες προσπαθούσαν να κάνουν κορώνες κι εκείνη τα έλεγε ευθεία.

 

Ήταν αγαπητή από όλον τον κόσμο και κατανοητή. Μέσα από την Ρίτα με γνώρισαν κι εμένα επιχειρηματίες, ότι κι αν ήταν το προσωπικό” πρόσθεσε η Κατερίνα Στανίση.