Κατερίνα Ζαρίφη: «Δεν πάμε να κάνουμε το “Καλό Μεσημεράκι”, μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του»

1445

Η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε σε όσους συγκρίνουν τη νέα της εκπομπή με το «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι έφυγα από την τηλεόραση, είχα επαφή με τον κόσμο μέσα από τα σίριαλ».

«Είναι ωραίο να ξαναμπαίνεις σε ρυθμούς τηλεόρασης, ειδικά στο στήσιμο μιας εκπομπής», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλες λεπτομέρειες σχετικά με την εκπομπή.

«Η εκπομπή θα έχει τίτλο Οδός Ζαρίφη 2 γιατί θα είναι το σπίτι μου και θα ξεκινά στις 14.00. Με την ομάδα μου θα σχολιάζουμε τηλεοπτικά και κοινωνικά θέματα με τον πιο αστείο τρόπο», εξήγησε.

«Το διαφορετικό στην εκπομπή μας θα είναι η ταυτότητα που θα δώσουμε με τα λεγόμενά μας. Όταν είδα τι θα κάνουμε στην εκπομπή είπα αμέσως το ναι, αν και μου είχαν γίνει κρούσεις και στην υποκριτική. Όπως οι ηθοποιοί γίνονται παρουσιαστές, έτσι και οι παρουσιαστές γίνονται ηθοποιοί», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τα νούμερα τηλεθέασης, δήλωσε: «Είμαι άρρωστος “νουμεράκιας”, έχω μάθει όμως να μη με επηρεάζουν τα νούμερα. Φυσικά και θέλω να πάω καλά, τα καλά νούμερα σε ενθαρρύνουν, αλλά η τηλεόραση είναι μάχη με ανατροπές».

Τέλος, για τη σύγκριση με το «Καλό Μεσημεράκι», είπε: «Δεν πάμε να κάνουμε το “Καλό Μεσημεράκι”, μακάρι να κάνουμε την επιτυχία του».