Κέρκυρα: Διέρρηξε κατάλυμα παραθεριστή και βούτηξε 1.000 ευρώ

Περπιπολικό Αστυνομία Τροχαίο Έγκλημα Απαγωγή

Αθόρυβα τρύπωσε μέσα σε ένα ενοικιαζόμενο κατάλυμα στην Κέρκυρα ένας άνδρας ελληνικής υπηκοότητας, το βράδυ της Κυριακής που έλειπαν οι παραθεριστές. Αφού διέρρηξε την πόρτα και ερεύνησε τις αποσκευές τους, ανακάλυψε μετρητά ύψους 1.000 ευρώ τα οποία έβαλε στην τσέπη και τράπηκε σε φυγή.

Όμως, δεν υπολόγισε τις κάμερες που υπήρχαν στην εγκατάσταση και τον κατέγραψαν καθαρά. Έτσι, εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στους δικαιούχους. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για κλοπή, ενώ εξετάζεται τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες.

Συλλήψεις για κλοπές και σε Κω και Πρέβεζα

Το γραφείο της ξενοδοχειακής επιχείρησης ιδιοκτησίας ενός 27χρονου στην Κω παραβίασαν ένας 29χρονος Έλληνας και ένας 21χρονος αλλοδαπός και κατάφεραν να «σηκώσουν» ένα χρηματοκιβώτιο, μέσα στο οποίο, όμως, δεν υπήρχε παρά ένα μικρό χρηματικό πόσο. Ο «θησαυρός» αποδείχθηκε… «άνθρακες» και, σαν να μην έφτανε αυτό, η κλοπή που έγινε την Κυριακή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Οι δράστες συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Στη μονοκατοικία μιας ηλικιωμένης σε χωριό της Πρέβεζας τρύπωσε μια Ελληνίδα χωρίς να γίνει αντιληπτή, το πρωί της Δευτέρας και άρπαξε όλες τις οικονομίες της. Όμως, η γριούλα την είδε κατά την διαφυγή της και την περιέγραψε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι την εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα σε άλλη περιοχή και την συνέλαβαν. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.