Χριστίνα Πολίτη: Η προειδοποίηση του δικηγόρου της

Έχει βρεθεί στο στόχαστρο πολλών, λόγω του ότι είναι σύντροφος του Κώστα Σπυρόπουλου.

Στο στόχαστρο των χρηστών του διαδικτύου, μέσω των social media, βρέθηκε η Χριστίνα Πολίτη μετά τις καταγγελίες εναντίον του συντρόφου της, Κώστα Σπυρόπουλου.

Οι χρήστες του διαδικτύου στοχοποίησαν με υβριστικά σχόλια την κοσμικογράφο, αλλά και τον ανήλικο γιο της με αφορμή τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου

O δικηγόρος της Χριστίνας Πολίτη, Νίκος Αγαπηνός με γραπτή ανακοίνωση, προειδοποιεί και απαγορεύει εκ μέρους της τη δημοσίευση οποιουδήποτε αρνητικού σχολίου που απευθύνεται προς την ίδια και τον ανήλικο γιο της, με αφορμή την υπόθεση των καταγγελιών κατά του Κώστα Σπυρόπουλου.

«Η δικηγορική μας εταιρία έχει αναλάβει την εκπροσώπηση της κυρίας Χριστίνας Πολίτη, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γίνει αποδέκτης αρνητικών σχολίων που σχετίζονται με τις καταγγελίες σε βάρος του κυρίου Σπυρόπουλου που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Εφιστούμε την προσοχή για λογαριασμό της εντολέως μας ότι δεν πρόκειται να ανεχθούμε και απαγορεύουμε οιοδήποτε σχόλιο σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και ακόμα περισσότερο σε σχέση με το ανήλικο παιδί της.
Σας καθιστούμε σαφές σε περίπτωση επανάληψης οιουδήποτε σχολίου στο πρόσωπο της κ. Χριστίνας Πολίτη και του ανήλικου παιδιού της, ότι θα υπάρξει άμεσα προσφυγή στα αστικά και ποινικά Δικαστήρια».