Κρατερός Κατσούλης: «Γι’ αuτό χωρίσαμε με την Κατερίνα Καραβάτου – Δεν έχει νόημα να μετανιώνεις»

609

Η ανακοίνωση του χωρισμού του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου ήταν από τα πιο καυτά θέματα του περσινού καλοκαιριού.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2009, ενώ δυο χρόνια αργότερα, το 2011, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα.

Στις 17 Αυγούστου 2021, έπειτα από δέκα χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα, έκαναν γνωστό ότι τραβούν χωριστούς δρόμους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη», έγραφε στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ζευγαριού.

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, για χρόνια πριν την απόφασή τους να χωρίσουν συνεργάζονταν τηλεοπτικά. Ωστόσο, η συνεργασία τους δεν είχε καμία σχέση με το τέλος του γάμου τους, όπως είπε ο Κρατερός Κατσούλης σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Happy Day.

«Το διαζύγιο με την Κατερίνα δεν θεωρώ ότι ήταν ατυχής κατάληξη»
«Δεν έχει πάψει η τηλεόραση απλώς δεν θέλω να κάνω 15 πράγματα μαζί. Δεν μετάνιωσα που ήμουν στην τηλεόραση. Δεν έχει νόημα να μετανιώνεις για κάτι που ήθελες πολύ και το υπερασπιζόσουν. Έκανα παραπάνω τηλεόραση από όσο θα ήθελα εν τέλει. Ήταν πάρα πολύ πρωί το «Στη φωλιά των Κου Κου». Όταν κάνεις θέατρο δεν μπορείς να κοιμάσαι 6 ώρες» εξήγησε.

«Με την Κατερίνα δεν χωρίσαμε γιατί κάναμε εκπομπή μαζί. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει συμβεί σε άλλα ζευγάρια. Ήταν πράγματα δικά μας. Το διαζύγιο με την Κατερίνα δεν θεωρώ ότι ήταν ατυχής κατάληξη. Με πολύ σεβασμό στα παιδιά μας, αποφασίσαμε με την Κατερίνα έναν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό είναι υπέροχο».

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε επιπλέον για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία τον είχε κρατήσει εκτός των επαγγελματικών του υποχρεώσεων για καιρό. «Η κατάσταση της υγείας μου ήταν μία τεράστια καμπάνα. Ήταν η αρχή για να συνειδητοποιήσω πως η υγεία μας είναι πάνω από όλα. Από τότε αποφάσισα να κάνω αυτά που θέλω. Έρχεται μία ημέρα που σου λέει “έκανες αυτά που ήθελες;”. Είναι ωραίο να αναρωτηθούμε γιατί κάνουμε κάτι άλλο από αυτό που αγαπάμε», πρόσθεσε ο Κρατερός Κατσούλης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του περιοδικού Ciao η παρουσιάστρια η οποία αλλάζει σελίδα και στην επαγγελματική της ζωή, βρίσκεται ήδη σε μια σχέση με σκηνοθέτη, με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μια σχέση η οποία πηγαίνει πολύ σιγά και δοκιμαστικά, καθώς κανείς από τους δυο δεν βιάζεται, ιδιαίτερα εκείνη που έχει χωρίσει πρόσφατα.