Κυριάκος Βελόπουλος: Οι τρείς «γκάφες» της κυβέρνησης στην επίσκεψη Ερντογάν

247

Δηλώσεις με τις οποίες κατηγορεί την κυβέρνηση για τρεις “ιστορικές” γκάφες, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος, μετά το πέρας των δηλώσεων Μητσοτάκη – Ερντογάν.

Στη δήλωσή του ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρεται στην υπόκλιση Γεραπετρίτη, στην αναφορά Ερντογάν σε “στρατόπεδο τρομοκρατών” που έμεινε αναπάντητη αλλά και στην έλλειψη αναφοράς του Πρωθυπουργού στην ελληνική μειονότητα στην Τουρκία, στην απάντησή του στον Ταγίπ Ερντογάν.

Είπε συγκεκριμένα ο Κυριάκος Βελόπουλος:

«Μια επίσκεψη, 3 ιστορικές εθνικές γκάφες από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό! Πρώτη γκάφα ολκής, η υπόκλιση του Υπουργού Εξωτερικών στον Ερντογάν.

Δεύτερη γκάφα, ότι ο Πρωθυπουργός ανέχθηκε να ομιλεί ο Ερντογάν για τουρκική μειονότητα στη Θράκη, χωρίς να του επισημάνει ότι η Ελληνική, τεράστια μειονότητα, εκδιώχθηκε, ξεριζώθηκε, από την περιοχή της Κωνσταντινούπολης, την Ίμβρο, την Τένεδο και όλη τη Μικρά Ασία.

Τρίτη γκάφα, ότι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ανέχθηκε να του λέει ο Ερντογάν ότι η Ελλάδα είναι άντρο τρομοκρατών! Ο μεγαλύτερος τρομοκράτης της υφηλίου, ο Ερντογάν, αποκάλεσε την Ελλάδα άντρο τρομοκρατών! Αυτές τις τρεις εθνικές γκάφες τις είδαμε…

Φανταστείτε πόσες άλλες έκανε ο Πρωθυπουργός στην κατ’ ιδίαν συνάντησή τους.»