Λάκης Γαβαλάς: Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά, αλλά δεν θα το έκανα ποτέ

Για τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά μίλησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Τετάρτη (4/5) ο Λάκης Γαβαλάς. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε θαυμάζει τα εν λόγω άτομα αλλά ο ίδιος δεν θα προχωρούσε στην υιοθεσία παιδιού.

«Όταν μία γυναίκα ή ένας άνδρας βγαίνει και λέει είμαι gay ποιος είπε ότι είναι η αλήθεια; Ποιος είναι ο όρος του ή της gay, του ή της straight;» διερωτήθηκε ο Λάκης Γαβαλάς και τόνισε «για μένα δεν υπάρχει αυτός ο όρος».

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Open αναφέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Γαλλία όπου όπως είπε είδε υπέροχες κοπέλες να φιλιούνται μεταξύ τους σε εστιατόριο. «Είπα ουάου τι υπέροχο» υπογράμμισε.

«Είμαι πολύ πουριτανός»
O Λάκης Γαβαλάς όμως αναφέρθηκε και στην υπερδιαφήμιση εξηγώντας πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο καθώς όπως αποκάλυψε είναι πολύ πουριτανός.

«Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει παιδιά. Θαυμάζω τα ομόφυλα ζευγάρια που υιοθετούν παιδιά αλλά δεν θα το έκανα ποτέ» υπογράμμισε εξηγώντας «ένα παιδί πρέπει να λέει ”μαμά, μαμά”».

«Είχα την ευκαιρία να μεγαλώσω ανήψια και χάρηκα πάρα πολύ» επεσήμανε ο Λάκης Γαβαλάς αναφερόμενος στη στενή σχέση που εξακολουθεί να έχει μαζί τους.