Μαριάννα Τουμασάτου: «Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου»

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου, το απόγευμα της Παρασκευής, όπου συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στα εφηβικά της χρόνια και τις ακρότητες που έκανε σαν νέα!

Πιο συγκεκριμένα, η Μαριάννα Τουμασάτου εξομολογήθηκε πως «φαντάζομαι πως η μάνα μου και ο πατέρας δεν θα θέλουν να θυμούνται πράγματα από την εφηβική μου ηλικία. Γενικώς δεν ήμουν ένα παιδί με δύσκολη εφηβεία αλλά ήμουν ένα παιδί που όλο και κάτι έκανα. Όχι όμως αγριευτικά πράγματα μέχρι την προεφηβεία. Εκεί στην εφηβεία λίγο και μετά, τώρα δεν θα τα πω όμως γιατί η μάνα μου βλέπει και θα γυρίσω και θα την βρω με εγκεφαλικό. Έχω κάνει αγριάδες που δεν θα ήθελα το παιδί μου να τις κάνει».

«Έχουμε πάει για παράδειγμα παρέα μεγάλη, μαμά συγγνώμη, Θεσσαλονίκη – Κασσάνδρα όλο το αντίθετο ρεύμα με το αυτοκίνητο. Έτσι για πλάκα! Ήμασταν γύρω στα 18 και μας φαινόταν πάρα πολύ αστείο… Μυαλό μηδέν».

«Τώρα που το σκέφτομαι, θέλω να πέσω να πεθάνω μόνη μου εδώ που κάθομαι. Τατουάζ έχω κάνει πολλά και είχε πλάκα όταν ο μπαμπάς μου είδε το πρώτο, που μου είπε «αυτό βγαίνει;». Του απάντησα με laser και «άρα δεν βγαίνει» μου είπε» πρόσθεσε, επίσης, η Μαριάννα Τουμασάτου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.