Μυλωνάκης: Θα κάνω μήνυση στον Βελόπουλο, από αυτόν οργανώθηκαν όλα, είμαι καθαρός

14763

Αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του πρώην βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Αντώνη Μυλωνάκη, να τον συλλάβουν μετά τη μήνυση του Κυριάκου Βελόπουλου. Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ξεκαθαρίζοντας ότι, «άλλοι θα συλληφθούν στο τέλος» κατηγόρησε «μια μικρή μερίδα μιας πολιτικής μαφίας, με τον αυτοκράτορα ο οποίος στο τελευταίο στάδιο προσπαθεί με εξοντώσει, δεν περνάει».

Και πρόσθεσε πως, «ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι καθαρός. Ο Αντώνης Μυλωνάκης είναι έντιμος».

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης στον ΑΝΤ1, ότι είχε συναντηθεί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, σημείωσε:

«όποιος μπορεί να φέρει μία μικρή απόδειξη ή ένδειξη ότι έχω συναντηθεί με κάποια στελέχη της ΝΔ, να τα φέρει.

Όμως δεν υπάρχει γιατί δεν συναντήθηκα».

Και επεσήμανε ότι, «δεν είναι όλοι ίδιοι. Πατριδοκαπηλία η οποία εμφανίζεται πολλές φορές στο χώρο μας τον πατριωτικό, ο οποίος έχει ανάγκη για ηγέτη».

Όσο για το γεγονός ότι μέχρι πριν από λίγες ημέρες εμφανιζόταν να έχει άριστη σχέση με τον Κυριάκο Βελόπουλο, είπε πως, «ασχέτως τις διαφορετικές απόψεις που μπορεί να εκφράσουμε, έχουμε και την προσωπική μας ζωή».

Σχετικά με τις επόμενες κινήσεις του ανέφερε ότι, «το πρώτο στάδιο το δικό μου, παίρνει τέλος. Ότι δηλαδή όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι έχω απόλυτο δίκιο», συμπληρώνοντας ότι, όλο αυτό «έχει κόστος».

Προανήγγειλε «μηνύσεις είναι προς την εφημερίδα Κόντρα, η οποία προσπάθησε να με εξοντώσει.

Προφανώς θα κάνω και κατά Βελόπουλου, από αυτόν οργανώθηκαν όλα αυτά».

«Καταστράφηκα πολιτικά και ψυχικά. Ήταν το σχέδιο απόλυτης εξόντωσής μου», κατέληξε.