Νατάσα Θεοδωρίδου σε Μενεγάκη για Μουτσινά: «Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο»

7972

«Ελένη, σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» εισέβαλε σήμερα ξαφνικά η Νατάσα Θεοδωρίδου και έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Οι δυο τους συζήτησαν για αρκετή ώρα μέχρι που έφτασαν στο “φλέγον” θέμα.

Ποιο ήταν αυτό; Το ότι η Ελένη Μενεγάκη δεν ακολουθεί τον Νίκο Μουτσινά στο Instagram. Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μάλιστα, έκανε κάλεσμα στη φίλη και κουμπάρα της να ακολουθήσει τον Νίκο.

«Σε ακολουθεί η Ελένη στο Instagram», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς. Η Νατάσα Θεοδωρίδου απάντησε πως «ναι, με ακολουθεί» και ο παρουσιαστής είπε με τη σειρά: «Εμένα όχι».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απευθύνθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και της ζήτησε να ακολουθήσει τον Νίκο Μουτσινά.

«Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες, ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα λέει ότι μοιάζουμε σαν αδελφές…

Ελένη, σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα… Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.