Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ- Σοκ από τους διαλόγους – Μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και… σεξ (video)

Το σοκαριστικό παρασκήνιο του πολύνεκρου δυστυχήματος στα Τέμπη παρουσιάζεται μέσα από τους επίσης σοκαριστικούς διαλόγους μεταξύ των υπαλλήλων που δημοσιεύει το Πρώτο ΘΕΜΑ και το protothema.gr.

Το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη ήταν θέμα χρόνου να συμβεί καθώς ο ΟΣΕ φαίνεται ότι είχε αποδεχθεί την διάλυσή του, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται από το protothema.gr.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ακούγονται σε πέντε ηχητικές ενότητες οι κρίσιμες αποφάσεις, τα ολέθρια σφάλματα, η αγωνία -αλλά και η ανεπανόρθωτη επιπολαιότητα αποτελούν πειστήρια της χαοτικής κατάστασης που επικρατούσε στο σιδηροδρομικό δίκτυο, πριν, κατά και μετά το πολύνεκρο δυστύχημα σε 24, νέα, ηχητικά ντοκουμέντα.

Από τα 24 νέα ηχητικά αποσπάσματα της 28ης Φεβρουαρίου που παρουσιάζει εδώ το protothema.gr αναδύεται ο ντροπιαστικός εκτροχιασμός σχεδόν ενός ολόκληρου οργανισμού, του ΟΣΕ/Hellenic Train.

Την 28η Φεβρουαρίου 2023 όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν στραβά για το σιδηρόδρομο στην περιοχή της Λάρισας. Αλλεπάλληλα τεχνικά προβλήματα, καθυστερήσεις στα δρομολόγια, αυξημένος φόρτος αλλά και φόρτιση στο σταθμαρχείο. Εικόνα χάους και σύγχυσης.

Οι διάλογοι πριν συμβεί το κακό δείχνουν ξεκάθαρα πόσο ανέτοιμος, ανεπαρκής και εν τέλει ακατάλληλος ήταν για τη θέση του σταθμάρχη ο μοιραίος Βασίλης Σαμαράς.

 

Ακούστε πώς γίνεται αντιληπτό το δυστύχημα και ποιες ήταν οι αντιδράσεις όσων βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των τραγικών εξελίξεων.

 

Ο Σαμαράς προσπαθεί να παραστήσει τον ανήξερο και ακούγεται υπερβολικά ψύχραιμος. Κάποιοι όμως έχουν ήδη καταλάβει ακριβώς το γιατί συγκρούστηκαν τα δύο τρένα -έστω και εάν προς στιγμήν αρνούνται να το πιστέψουν.

Ανήκουστη, απαράδεκτη ελαφρότητα εν ώρα υπηρεσίας -και δη σε μια τόσο δύσκολη ημέρα: Πολύπειροι και αποδεδειγμένα ικανοί σταθμάρχες χαλαρώνουν και χρησιμοποιούν την κρατική ραδιοσυχνότητα του ΟΣΕ για να ανταλλάξουν μεταξύ τους χοντροκομμένα, χυδαία σεξουαλικά αστεία και πληροφορίες για ντελίβερι.