Νίνο: Διαψεύδει τον Ανδρέα Μικρούτσικο για τον λόγο που αποχώρησε από το «Fame Story»

2500
Μικρούτσικος

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Νίνο στον Ανδρέα Μικρούτσικο, σχετικά με τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει από το Fame Story.

Με αφορμή την τηλεοπτική επιστροφή του μουσικού διαγωνισμού, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» πως ο λόγος που αποχώρησε τότε, ο Νίνο ήταν μια επαγγελματική συμφωνία που ήθελε να κάνει.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Οπως ανέφερε σε μήνυμα που έστειλε στον Χάρη Λεμπιδάκη, την ώρα που ήταν στον αέρα του «Super Κατερίνα» τότε τον ταλαιπωρούσε ένας βήχας.

Όταν λοιπόν, κάλεσε τον συνάδελφό του, Γιώργο Γιαννιά για να ρωτήσει την άποψή του, εκείνος του είπε αν θέλει να αποχωρήσει, τότε να το κάνει.

Πράγματι λοιπόν, ο Νίνο έφυγε από τον διαγωνισμό και πήγε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Γιώργος Γιαννιάς. Μάλιστα, αναφέρει πως έπαθε πολιτισμικό σοκ από το πόσος κόσμος «έπεσε» πάνω του εκείνο το βράδυ.

Τόνισε επίσης, πως στον διαγωνισμό όλοι οι παίκτες είχαν υπογράψει με τη δισκογραφική εταιρεία «Heaven» πως δεν μπορούν να κλείσουν συμφωνία σε κάποιο μαγαζί.

Τέλος, σημείωσε πως νιώθει περήφανος για το ξεκίνημά του, σέβεται πολύ τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όμως σίγουρα κάποιο λάθος θα έκανε ή εννοούσε κάτι άλλο με αυτό που είπε.