«Παγκολίνοι» Σαράφης και Κελέση…

Γράφει ο Νίκος Υποφάντης,

Είναι ένα σπάνιο ζώο που ζει μέσα στην ασιατική τροπική ζώνη και στην Αφρική.

Είναι όπως λένε οι επιστήμονες, το ζωάκι που μετέφερε τον πιο επικίνδυνο και φονικότερο κορωνοϊό, που ο πλανήτης ακόμα δεν έχει καταφέρει να αντιμετωπίσει. Όσοι από την γενιά την δική μας μεγάλωσαν με ροζ πάνθηρα, θυμούνται ότι ο Παγκολίνος είναι εκείνος ο μπλε μυρμηγκοφάγος του αγαπημένου μας, καρτούν.

Έσπειρε την επιδημία και τώρα…μάθαμε ότι εξαφανίζεται. Απειλή τεράστια από την μία για την δημόσια υγεία και από την άλλη τεράστιο πρόβλημα ή εξαφάνισή του για την βιοποικιλότητα του πλανήτη.

Έτσι λοιπόν, όπως ο κατακαημένος Παγκολίνος τείνει να εξαφανιστεί, άλλο τόσο εξαφανίστηκαν οι δύο μάρτυρες που από συστάσεως του ελληνικού κράτους, έφεραν στην επιφάνεια το μεγαλύτερο “σκάνδαλο” που καταγράψαμε ποτέ!

“Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί” Ντροπή σας και πάλι ντροπή σας για το γεγονός ότι αφενός είστε ιστορικά αναλφάβητοι για τα σκάνδαλα που φίδια σαν και… άντε μη το γράψω και αρχίζουν να κοιτάζονται στον καθρέφτη, έγιναν σε αυτόν τον τόπο και αφετέρου, δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή και το πολίτευμα, χάθηκαν οι διαχωριστικές γραμμές της Δημοκρατίας και η συκοφαντία έγινε καθημερινότητα στις κίτρινες φυλλάδες των Βαξεβάνηδων.

Ντροπή και πάλι ντροπή για τους εξαφανισμένους, όπως ντροπή και πάλι ντροπή σε όσους από το πολιτικό σύστημα, εκκολάπτουν με ρυπαίνοντας τον δημόσιο λόγο, αυτές τις πρακτικές. Ντροπή και ανάθεμα σε αυτούς που έστησαν την υπόθεση και ελπίδα πλέον στην κοινή γνώμη του συνόλου των δημοκρατών, είναι να βγει στον αέρα η αλήθεια.

Για να γίνει αυτό οι υπό εξαφάνιση Παγκολίνοι Κελέση και Σαράφης πρέπει να βρεθούν στο εργαστήριο της Δημοκρατίας, να καταθέσουν και να είναι σίγουροι ότι το αντίδοτο στα ψεύδη το έχει η δημοκρατία. Και αυτό είναι η δικαιοσύνη…