Πώς γνωρίστηκαν Δήμητρα Βαμβακούση – Γιώργος Αγγελόπουλος: «Είναι από μόνο του πολύ λεπτό θέμα»

11550

Για το πώς προέκυψε η συνεργασία – γνωριμία τους μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» οι Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση.

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη με τη Φαίη Σκορδά ανέφεραν πως δεν γνωρίστηκαν σε κάποια κοινή παρέα, αλλά ο λόγος γνωριμίας τους ήταν ο πατέρας Δημήτριος.

Χαρακτηριστικά η Βαμβακούση ανέφερε:

«Δεν έτυχε να γνωριστούμε σε κοινή παρέα, κάπου έξω ή μέσα σε κάποιο πλατό.  Ο λόγος που γνωριστήκαμε ήταν ο πατέρας Δημήτριος που ήταν στον Λυκαβηττό, ένας ιερέας που βοηθά κόσμο», ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε:

«Έχουμε κοινό πνευματικό  και δεν το γνώριζα. Βρεθήκαμε στο ίδιο μέρος για το εξαιτίας του πατέρα και του προσκυνήματος αυτού. Μας έβαλε κι εμάς ως προσκυνητές να προσπαθούμε να μάθουμε για ποιον λόγο γίνεται η απομάκρυνση και έτσι μετά ήρθε και το διαφημιστικό».

 

Η Δήμητρα Βαμβακούση πρόσθεσε πως πλέον βρίσκονται σε απόσταση με τον Πατέρα Δημήτριο:

«Είναι από μόνο του πολύ λεπτό θέμα κι εγώ γι’ αυτό το αναφέρω. Το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει κόσμο, επειδή τον έχουν διαβάλλει οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν δεν επηρεάστηκαν καθόλου από αυτό.

Ωστόσο δεν τον έχουμε κοντά μας. Εμένα και τον Γιώργο αυτό μας φέρνει πιο κοντά.

Ο κόσμος πονάει και δεν έχει ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά, είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά και ειδικά κάποιον Πατέρα», είπε η Δήμητρα Βαμβακούση.