Ρούλα Πισπιρίγκου: Προμηθεύτηκε την κεταμίνη από συγγενικό της πρόσωπο «μπλεγμένο» στα ναρκωτικά;

265

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία», νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θάνατο των τριών παιδιών, πως συγγενικό πρόσωπο της Ρούλας Πισπιρίγκου που ήταν μπλεγμένο στο παρελθόν με ναρκωτικά στην Πάτρα, είναι πιθανό να της προμήθευσε την κεταμίνη.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς, κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του, εν διαστάσει συζύγου της.

Αρχικά, ειπώθηκε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του. Όμως μέχρι σήμερα και παρά τις έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει αποδειχθεί κάτι τέτοιο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ερωτήματα για το πως η κατηγορούμενη προμηθεύτηκε την κεταμίνη

Η κεταμίνη είναι η ουσία που βρήκαν οι ιατροδικαστές στην άτυχη Τζωρτζίνα μετά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε, ενώ παράλληλα οι γιατροί βρήκαν και δεύτερη ύποπτη ουσία που χορηγήθηκε στο 9χρονο κορίτσι.

Τα ερωτήματα που εγείρονται, είναι πώς μία μητέρα, μπορεί να βρήκε την κεταμίνη, να προμηθεύτηκε την ουσία που δίνεται μόνο σε γιατρούς και με πολύ συγκεκριμένα ιατρικά πρωτόκολλα και να την χορήγησε στην άτυχη κόρη της.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές, όπως είναι γνωστό ψάχνουν στο κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου, τις απαντήσεις για την κεταμίνη.

Στο στόχαστρο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν μπει τα κινητά τηλέφωνα και οι ηλεκτρονικές συσκευές που χρησιμοποιούσε η 33χρονη κατηγορούμενη για φόνο. Οι ειδικοί ανοίγουν και ανασύρουν ακόμα και σβησμένα αρχεία για να έχουν την ακτινογραφία των κινήσεών της.

Επαφές στα social media, αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αγορές καλλυντικών και φαρμάκων από καταστήματα του internet σε Ελλάδα και εξωτερικό ελέγχονται εξονυχιστικά σε μια προσπάθεια να δοθούν απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα και να χαρτογραφηθεί η διαδρομή της κεταμίνης.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι με κάποιο τρόπο προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης, καθώς σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χορηγήθηκε εννέα φορές στην μικρή Τζωρτζίνα, μέχρι τελικά να καταφέρει να της πάρει τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου.