Σαλαμίνα: Πέντε άτομα συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο τσιγάρων

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Ομάδα Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στη Σαλαμίνα η οποία διερεύνησε υπόθεση λαθρεμπορίου τσιγάρων και καπνικών προϊόντων.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, μετά από έρευνες, κατάφεραν να διακριβώσουν την εμπλοκή στην υπόθεση πέντε αλλοδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν το Σάββατο 25/07/2020.

Στην κατοχή τους καθώς και σε εγκαταλελειμμένο όχημα βαν, άνευ πινακίδων κυκλοφορίας, το όποιο χρησιμοποιούσαν για την προσωρινή αποθήκευση των τσιγάρων, μέχρι να τα διαθέσουν στην παράνομη αγορά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 210 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, καθώς και το ποσό των 706 ευρώ.

Ακόμα, σε δύο αποθήκες, σε περιοχές της Σαλαμίνας, όπου αποθήκευαν ποσότητες λαθραίων καπνικών προϊόντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 6.333 πακέτα τσιγάρα και συσκευασίες καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, ενώ επιπρόσθετα κατασχέθηκαν δύο δίκυκλα και ένα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από το Τ.Α. Σαλαμίνας, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.