Σοφία Αλιμπέρτη για Αρχάγγελο Μιχαήλ: «Έπαιρνα κουράγιο όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας»

11211

Η Σοφία Αλιμπέρτη μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια με την εκπομπή «Ζήσε αλλιώς» και τη ζωή της στο νησί της Πάρου. Μίλησε, επίσης, και για τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, στον οποίο την είχε τάξει η μητέρα της.

«Ο Αρχάγγελος για μένα είναι ό,τι πιο υπαρκτό έχω στη ζωή μου. Μπορεί να πει ο καθένας ό,τι θέλει, δεν με ενδιαφέρει καθόλου», ανέφερε η παρουσιάστρια στη συνέντευξή της στο περιοδικό.

Σε ερώτηση για το περιστατικό που είχε γίνει viral, όταν είχε επικαλεστεί τον Αρχάγγελο Μιχαήλ για να βρει θέση πάρκινγκ, η Σοφία Αλιμπέρτη απάντησε: «Για το πάρκιγκ λες; Ναι, πλάκα είχε. Και βρίσκω πάντα. Αλλά γιατί το κάνεις τόσο δύσκολο; Δεν είμαι καμιά τρελή που μιλάει 24 ώρες το 24ωρο με τον άγγελό της. Δηλαδή «τι λες, Αρχάγγελε; Να φάω αυτό; Να πάω εκεί;».

Και συνέχισε: «Το σαρκάζεις τώρα. Ναι, αλλά δεν λέω αυτό η γυναίκα. Σου λέω με απόλυτη βεβαιότητα, οτιδήποτε έχω ζητήσει ολόψυχα από τον άγγελό μου, με την καρδιά ανοιχτή και καθαρή, μου το έχει πραγματοποιήσει. Και όταν περνούσα δύσκολα, πραγματικά δύσκολα, ήταν ο μοναδικός που είχα να του απευθυνθώ. Και έπαιρνα κουράγιο όταν είχα αγγίξει τα όρια της παράνοιας. Γιατί τότε, χρόνια πριν, δεν ήταν και της μόδας να μιλάς για αυτά. Δεν μπορούσες. Κινδύνευες να μη σε καταλάβει κανείς. Τώρα έχει πλέον απενοχοποιηθεί».

Όσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από περισσότερα από 10 χρόνια, η παρουσιάστρια σχολίασε: «14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι λίγο περίεργο».

Σε ερώτηση για το τι την ώθησε να δεχτεί την πρόταση να κάνει εκπομπή, Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Το concept αυτό. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Θα μάθουμε κι εμείς μαζί με εσάς. Θα απαντήσουμε σε όσες πιο πολλές ερωτήσεις μπορούμε. Αυτός είναι ο στόχος. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε, δεν θέλουμε να ταυτιστείτε. Θέλουμε απλά να έχουμε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε αναλόγως πώς ταιριάζει στον καθένα σας».

Σχετικά με το τι θα δει ο κόσμος στη νέα της εκπομπή, ανέφερε: «Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας. Έχει να κάνει με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή. Έχει να κάνει με τη γνώση θα έλεγα. Έχει να κάνει με το πώς να ζούμε καλύτερα γενικώς, σε όλα τα επίπεδα».