Συνελήφθη η μητέρα των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα – H επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη η μητέρα των τριών μικρών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στην Πάτρα δυνάμει εντάλματος για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Το όχημα με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, που μετέφερε την 33χρονη από την Πάτρα, έφτασε, πριν από λίγη ώρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αμέσως μετά η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Αύριο προσάγεται στην ανακρίτρια και εντός πέντε ημερών απολογείται.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Απο τη Διεύθυνση Ασφαλειας Αττικής, συνελήφθη πριν απο λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας Δασκαλάκη με όλες τις επιβαρυντικές περιστάσεις ασκήθηκε από την Εισαγγελία της Αθήνας, όπου διαβιβάστηκε η δικογραφία για τον θάνατο της άτυχης μικρής.

Οπως προκύπτει από τη δικογραφία η 9χρονη βρήκε τραγικό θάνατο από την χορήγηση τοξικής ουσίας που δεν δόθηκε από γιατρούς. H oυσία που χορηγήθηκε στο παιδί λέγεται κεταμίνη και προκαλεί τον θάνατο σε 5 με 20 λεπτά.

Την δίωξη άσκησε ο εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος ενώ την εποπτεία των ερευνών έχει η προίσταμένη της Εισαγγελίας της Αθήνας Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου.

Για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας η έρευνα θα συνεχιστεί και οι σχετικές δικογραφίες θα αποσταλούν και αυτές στην Αθήνα.