Θανάσης Βισκαδουράκης: Έμεινα στο ορφανοτροφείο μέχρι την τρίτη λυκείου

O αγαπημένος ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για την οικογένεια του και τον γιο του, τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο και τη συγγνώμη που του ζήτησε ο πατέρας του πριν πεθάνει.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της «Ελένης» και στον Κωσταντίνο Αρκά κι έδωσε μία συνέντευξη με πολλές αποκαλύψεις για την ζωή.

Αποκαλύπτει ότι το Survivor τον έκανε να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και ότι μόλις έμαθε η γυναικά του για τα χρήματα που δίνουν στο ριάλιτι τον έσπρωξε να πάει.

Σχετικά με την πατρότητα ανέφερε: «Το παιδί μου είναι δώρο Θεού. Μετά τη γέννησή του και με τη σύζυγο μου έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος, κοιτάω το γιο μου που μεγαλώνει, με λέει μπαμπά και λιώνω».
«Οι πιο ιερές λέξεις της ζωής είναι να λες μπαμπά και μαμά, λέξεις που δεν τις είπα ποτέ, όλα ξεκινάνε από την οικογένεια», σημειώνει ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Για τα παιδικά του χρόνια παραδέχεται «ήταν δύσκολα τα παιδικά μου χρόνια» και αποκαλύπτει «όταν πέθανε η μαμά μου, μωρό παιδί βρέθηκα στο ορφανοτροφείο στη Θήβα».

«Στο ορφανοτροφείο έμεινα μέχρι την τρίτη λυκείου μέχρι που πήγα Αθήνα για να περάσω περιοδεύων στο στρατό». Παράλληλα, ο Θανάσης Βισκαδουράκης εξήγησε τον λόγο που ο πατέρας του αισθάνθηκε την ανάγκη να του ζητήσει συγνώμη.

«Ο πατέρας μου πριν πεθάνει μου ζήτησε συγνώμη. Στην κηδεία του πατέρα μου συνειδητοποίησα ότι μπορεί να απέτυχε ως μπαμπάς αλλά ένωσε τους κωφούς της Ελλάδας. Ο πατέρας μου έκανε το Σωματείο Κωφών το 1945 και είμαι υπερήφανος για αυτόν. Τι να καταφέρει ένας μπαμπάς κωφός με πέντε παιδιά το 1973, ήμουν ο μικρότερος», κατέληξε ο Θανάσης Βισκαδουράκης.