Θανάσης Βισκαδουράκης για #MeToo – Χειροκροτώ όσους μίλησαν, παλιά μας έλεγαν ατίθασους και ανυπάκουους

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποφάσισε να περάσει την καραντίνα του στην Καρδίτσα. Έκτοτε… ρίζωσε στην περιοχή!

 

«Είμαι παιδί της φύσης. Αγόρασα αρνάκια, κοτούλες, φυτέψαμε και κάναμε αγροτικές δουλειές. Ντυνόμουν ισοθερμικά και μαζί με τον γιο μου, έπινε το γάλα του κι εγώ τον καφέ, και κάναμε δουλειές».

 

Στον γιο του τού άρεσε η ζωή στο χωριό και θέλει να γίνει αγρότης.

 

«Εάν μου έλεγε κάποιος ότι το 2021 θα είχα παντρευτεί και θα είχα κάνει οικογένεια δεν θα τον πίστευα. Εγώ δεν ήθελα να παντρευτώ και σκεφτόμουν γιατί να ταλαιπωρώ κι άλλους; Μπήκε στη ζωή μου αυτό το κορίτσι και κούμπωσε».

 

Ο Θανάσης γνώρισε την αγαπημένη του, Κατερίνα, σε ένα μαγαζί στο Κολωνάκι. Τον σταμάτησαν οι φίλες της και ήταν η μόνη που δεν του έδινε σημασία.

 

«Εγώ το έπαιζα καλλιτέχνης στην Κατερίνα κι εκείνη μου είπε “να σου πω μικρέ, ή παντρευόμαστε ή φεύγω”. Ευγνωμονώ τον Θεό που μου έστειλε αυτό το κορίτσι».

 

«Όταν έβλεπα την αδικία πεταγόμουν. Βρέθηκα κοντά σε κόντρες συναδέλφων, αρπάχτηκα και με χειροδικία, γιατί αυτό που έκαναν είναι ανεπίτρεπτο», είπε και αποκάλυψε πως θα τον πάρει η σύντροφός του για να καταθέσει στο δικαστήριο σχετικά με τέτοια υπόθεση.

 

«Όταν τα λέγαμε παλιότερα γελάγανε και μας λέγανε ατίθασους και ανυπάκουους. Θέλω να χειροκροτήσω τα αγόρια και τα κορίτσια που μίλησαν, όταν μιλούσαν παλιότερα δεν τους άκουγε κανένας», δήλωσε.

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης συνεργάστηκε με τον Τόλη Βοσκόπουλο στην τελευταία δουλειά και κρατάει πολύ τρυφερές αναμνήσεις από εκείνον. Η οικογένεια του Τόλη ήταν πολύ αγαπημένη, σχολίασε.

 

«Ο Τόλης ξεχνιόταν πάνω στην σκηνή και έμενε παραπάνω», πρόσθεσε.

 

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης είναι ένας από τους πιο έντιμους ηθοποιούς που έχω γνωρίσει. Δίπλα του έχω μάθει πολλά σε ανθρώπινη και καλλιτεχνική διάσταση. Τον έχω στην καρδιά μου».