Τρίκαλα: Γονείς κατήγγειλαν για συστηματικό ξυλοδαρμό τον γιο και τη νύφη τους

328

Aπό το νοσοκομείο πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα Τρικάλων ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που έφτασαν στο “αμήν” και αποφάσισαν να καταγγείλουν τον γιο τους και τη νύφη τους ότι τους ξυλοκοπούσαν συστηματικά, κάθε φορά που τους επισκέπτονταν στο σπίτι τους!

Όπως είπαν οι άνω των 80 χρόνων γονείς όταν κατέφυγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, κάθε φορά που έρχεται στο σπίτι τους το ζευγάρι, υποφέρουν τα πάνδεινα καθώς δέχονται διαρκώς επιθέσεις και απειλές από το γιο τους και τη νύφη τους, οι οποίοι τους χτυπούν χωρίς την παραμικρή αναστολή! Αφορμή για τα συνεχόμενα επεισόδια αποτελούν περιουσιακά ζητήματα, για τα οποία μάλιστα υπάρχει ιστορικό μηνύσεων στην οικογένεια στο παρελθόν.

Μετά το τελευταίο περιστατικό, οι ηλικιωμένοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο και μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών αποφάσισαν να μηνύσουν τον γιο και τη νύφη τους. Ωστόσο, το ζευγάρι δεν εντοπίστηκε για να συλληφθεί και αναζητείται από την Αστυνομία, που έχει σχηματίσει σε βάρος τους δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και απειλή κατ’ εξακολούθηση.