Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Ο 36χρονος συναντήθηκε μαζί της αλλά δεν ήρθαν σε επαφή»

Για τους ισχυρισμούς του 36χρονου συλληφθέντα που φέρεται ότι ήρθε σε επαφή με τη 12χρονη στον Κολωνό μίλησε ο δικηγόρος του Λάμπρος Μπρεάνος στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Ο δικηγόρος του τελευταίου συλληφθέντα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό μίλησε σχετικά με τους ισχυρισμούς του εντολέα του, λέγοντας πως ο 36χρονος αποδέχτηκε πως είχε ένα προφίλ στην εν λόγω πλατφόρμα γνωριμιών, με τα δικά του πραγματικά στοιχεία και πως συναντήθηκε μία φορά με την ανήλικη, αλλά δεν ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της.

«Όσον αφορά τα προβλήματα υγείας κάνει αιμοκάθαρση κάθε 10 ημέρες, είναι υποχρεωτικό», ανέφερε ο δικηγόρος και ξεκαθάρισε πως ο εντολέας του δεν επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Ερωτώμενος για τη χρονική περίοδο που έγινε η συνάντηση, κατά τον ισχυρισμό, του 36χρονου με τη 12χρονη, ο δικηγόρος απάντησε πως πιθανώς τον Μάρτιο του 2022.

«Απ’ ό,τι μου είπε προφορικά νομίζω τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο», συμπλήρωσε ο κ. Μπρεάνος.

Επιπλέον επισήμανε πως η ανήλικη ισχυριζόταν στις συνομιλίες τους πως είναι 16 – 17 ετών και πως ο 36χρονος δεν είχε καμία σχέση με τον 53χρονο κατηγορούμενο.