Βουλή: Νέο επεισόδιο με Πολάκη – Διακόπηκε η συνεδρίαση, επειδή δεν κατέβαινε από το βήμα

Στον αέρα τίναξε τη συνεδρίαση της Βουλής για τον νέο Αναπτυξιακό νόμο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Όταν ο Παύλος Πολάκης πήρε τον λόγο εξαπέλυσε επίθεση κατά της δικαιοσύνης για την υπόθεση της Novartis, συνεχίζοντας το χθεσινό «σόου» που έδωσε χθες στο εντευκτήριο της Βουλής που λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνι Γεωργιάδη.

Παρά τις εκκλήσεις του προεδρεύοντος της Βουλής, Χαράλαμπου Αθανασίου, να τοποθετηθεί μόνο για το θέμα της συνεδρίασης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν πειθαρχούσε και συνέχισε τις επιθέσεις με αποτέλεσμα να του κλείσει το μικρόφωνο και να διακόψει τη συνεδρίαση.

«Δεν συμμορφώνεστε; Σας ανακάλεσα στην τάξη. Σας ανακαλώ τον λόγο. Δεν γίνονται αυτά. Σας στέρησα τον λόγο. Κλείστε το μικρόφωνο, διακόπτεται η συνεδρίαση για πέντε λεπτά. Να κληθεί ο πρόεδρος για να υποβάλει μομφή κατά συναδέλφου εάν το κρίνει» δήλωσε χαρακτηριστικά ο προεδρεύων της Βουλής.

Ο κ. Τασούλας δεν ήταν παρών στη Βουλή, προκειμένου να απευθύνει μομφή στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας. Κατά πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη και ο Γιάννης Σαρακιώτης του ζητούσαν να κατέβει από το βήμα, όπου παρέμεινε επί μία ώρα, χωρίς να μιλάει! Η συνεδρίαση, όπως ανακοίνωσε ο γ’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Θανάσης Μπούρας, διακόπηκε οριστικά και θα επαναληφθεί αύριο, Τρίτη.

«Επικοινώνησα με τον πρόεδρο της Βουλής και μου ζήτησε τη διακοπή της συνεδρίασης της Βουλής για σήμερα. Ο κ. Πολάκης δεν θα μεταβάλλει τον χώρο του Κοινοβουλίου σε χώρο φτηνού ακτιβισμού και κατάληψης, διασύροντάς τον. Οσοι τον ανέχονται και τον καλύπτουν έχουν τεράστιες ευθύνες».