268 ίπποι στην υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας

382

Μπορεί στο Ντουμπάι οι αστυνομικοί της τροχαίας να κάνουν περιπολίες με Lamborghini Ανentador, δεν πάμε όμως και εμείς πίσω.

Εδώ και λίγο καιρό στην διάθεση της τροχαίας του ΒΟΑΚ βρίσκονται 268 άλογα, και συγκεκριμένα μία ΒΜW 535 του 2013, 3000cc, που πραγματικά κλέβει την παράσταση και κόβει το «βήχα» στους παραβάτες.

Πρόκειται για ένα supercar που δεν επιλέχθηκε τυχαία για τον ΒΟΑΚ, καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο «δύσκολους» δρόμους της Ελλάδας ο οποίος σε συνδυασμό με την κακή συμπεριφορά των οδηγών έχει τα γνωστά σε όλους και ενίοτε τραγικά αποτελέσματα.

Η ταχύτατη «μπέμπα» δεν αφήνει πλέον και πολλά περιθώρια στους παραβάτες, καθώς με μία γκαζιά διασχίζει μεγάλες αποστάσεις σε χρόνο dt, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό τους ασυνείδητους οδηγούς που δεν ξέρουν από πού τους ήρθε ο «σίφουνας» και η κλήση…

Το προσωπικό της τροχαίας του ΒΟΑΚ που βρίσκεται επί ποδός 24 ώρες το 24ωρο δεν δείχνει καμία ανοχή στους παραβάτες οδηγούς τους οποίους πλέον φτάνει από τη μία στιγμή στην άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr δύο ακόμη ανάλογα αυτοκίνητα θα ενισχύσουν σύντομα τον ΒΟΑΚ και πρόκειται για ταχύτατα οχήματα που προέρχονται από κατασχέσεις του τελωνείου η από εγκληματικές οργανώσεις.


Οι ασυνείδητοι οδηγοί λοιπόν καλά θα κάνουν να είναι πολύ προσεκτικοί γιατί τα 268 άλογα, θα «φάνε στη στροφή» τα «γαιδούρια»…