Δωσίλογοι και Μπελέρης

383

Με κλόνισε το τουήτ του διάσημου αριστερού δημοσιογράφου Γιώργου Τετράδη ο οποίος για χρόνια έγραφε σε ιστορικές εφημερίδες όπως η Ελευθεροτυπία. Έγραψε σαρκαστικά πριν λίγες ημέρες «Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στην ελληνική αριστερά που έβγαλε στο προσκήνιο την εμπλοκή του Μπελέρη στην ένοπλη οργάνωση ΜΑΒΗ για τη Βόρειο Ήπειρο για να χτυπήσει τη ΝΔ. Ήταν η καλύτερη υπηρεσία στον Ράμα εναντίον των Βορειοηπειρωτών. Ευγνωμοσύνη που ξεγυμνώνει τον ανθελληνισμό της». Πριν αναλύσω το συγκεκριμένο ιδιαίτερα εύστοχο κείμενο του αγαπητού δημοσιογράφου ο οποίος με θάρρος καυτηριάζει τις παθογένειες του πολιτικού χώρου που ανήκει, θα κάνω μια σύντομη ιστορική αναδρομή στις εξευτελιστικές συνήθειες της Ελληνικής αριστεράς η οποία έχει εμποτίσει το DNA της με σκοτεινά και κατάπτυστα χαρακτηριστικά όπως αυτά της προδοσίας, της ρουφιανιάς, τους δωσιλογισμού. Ήταν 25η Απριλίου του 1955 που ο τότε επικεφαλής του ΚΚΕ στην Ελλάδα αποκάλυπτε την ταυτότητα του Εθνάρχη της Κύπρου του Διγενή στους Άγγλους επικυρίαρχους της Μεγαλόνησου. Βλέπετε, οι Άγγλοι μετά τον απόλυτο αιφνιδιασμό που δεχτήκαν την 1η Απριλίου με καλά συντονισμένες βομβιστικές επιθέσεις και μαζικό ξεσηκωμό των Κύπριων κάτω από τις οδηγίες του Διγενή μας, είχαν επικηρύξει τον επικεφαλής της ΕΟΚΑ αφού δεν γνώριζαν τίποτα για την ταυτότητα του!

Το Ελληνικό ΚΚΕ δεν άργησε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα των βρετανών επικυρίαρχων και από τα χείλη του ίδιου του Ζαχαριάδη σε ραδιοφωνική εκπομπή άκουσε έντρομο το πανελλήνιο να αποκαλύπτεται ότι ο Διγενής ήταν ο Γεώργιος Γρίβας. Τόσο ήταν το μένος και η οργή των αριστερών στην Ελλάδα κατά του Έθνους μας και του ίδιου μας του αίματος εκείνη την εποχή, που με περίσσια δουλικότητα καρφώνανε δημόσια και ανερυθρίαστα έναν από τους μεγαλύτερους ήρωες που γέννησε η πατρίδα μας. Δεν το έπραξαν καν για τα χρήματα της αμοιβής από την επικήρυξη. Συντονισμένα και έχοντας πλήρη επίγνωση της αποτρόπαιας πράξης τους ενώ παράλληλα αγνοώντας την Εθνεγερσία που προκάλεσε ο Γρίβας στη μεγαλόνησο, προχώρησαν σε εκείνη την βδελυγματική προδοσία (θέτοντας χιλιάδες ζωές αγωνιστών της ΕΟΚΑ σε κίνδυνο).

Έτσι ακριβώς και σήμερα. Η Αριστερά συνεχίζοντας την παράδοση της ρουφιανιάς και του δωσιλογισμού, προσπαθεί να στοχοποιήσει το παλικάρι της Χιμάρας, τον γνήσιο συνεχιστή του Σπυρομήλιου, τον μαχητή ο οποίος υπομένει καρτερικά την δικαιοσύνη από τα σίδερα της φυλακής που τον έχουν περιορίσει οι Αλβανοί. Του Φρέντι Μπελέρη. Είχε δίκιο ο Τετράδης για τον ανθελληνισμό της Αριστεράς. Να το θυμόμαστε αυτό στις προσεχείς κάλπες.