Βασίλης Γραμμένος: «Μου έριξε μπουνιά και πήγε να με πνίξει»

527

«Ουδέποτε έβρισα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε χειροδίκησα» είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Γραμμένος

Ο Βασίλης Γραμμένος μίλησε στην κάμερα εκπομπής του ΑΝΤ1 μετά το απίστευτο περιστατικό που εκτυλίχθηκε μέσα στην Βουλή με τον Κωνσταντίνο Φλώρο, περιγράφοντας το όσα συνέβησαν στα Κοινοβουλευτικά Έδρανα.

Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης είπε χαρακτηριστικά πως ο ανεξάρτητος βουλευτής όχι μόνο τον γρονθοκόπησε αλλά και προσπάθησε να τον πνίξει.

«Ουδέποτε έβρισα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε χειροδίκησα… (Ο Κωνσταντίνος Φλώρος) με τράβαγε από τον λαιμό και με εξύβριζε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως από το επεισόδιο υπέστη ρινικό κάταγμα, κάκκωση στον ώμο και στο χέρι διαγνώσεις που όπως είπε έγιναν από δημόσιο νοσοκομείο. «Πάω καλύτερα, είμαι καλύτερα, χθες είχα κάποιες ζαλάδες αλλά παραμένω κλινήρης», είπε αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του αυτή την στιγμή.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από το απίστευτο σκηνικό μέσα στη Βουλή, ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος είναι αντιμέτωπος με ποινή κάθειρξης που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 10 χρόνια.

Η Εισαγγελία προχώρησε στην άσκηση κακουργηματικής ποινικής δίωξης για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ), με τον ίδιο να ζητά προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε να παραμένει στη ΓΑΔΑ, καθώς συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.