«Ξέσπασε» η Μπάρτσα, «άστραψε» ο Μέσι!

312

Επέστρεψε στις νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα ύστερα από περίπου 1,5 μήνα, επικρατώντας στο «Καμπ Νου» με 5-2 της Μπέτις, σε παιχνίδι που ο Κούμαν άφησε στον πάγκο τον Μέσι, λόγω κούρασης, σύμφωνα με τον Ολλανδό τεχνικό.

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ με τον Ντεμπελέ στο 22΄, έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το πέναλτι του Γκριζμάν στο 33΄ που απέκρουσε ο Κλαούντιο Μπράβο, και είδαν τον Σανάμπρια να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου ο Κούμαν… ξέχασε την κούραση του Μέσι και πέρασε στο παιχνίδι τον «ψύλλο» αντί του Φατί, με αποτέλεσμα η αναμέτρηση να πάρει δρόμο γυρισμό για την ομάδα της Ανδαλουσίας.

Στο 48΄ ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έδωσε την ασίστ στον Γκριζμάν για το 2-1, ενώ ο ίδιος σκόραρε το 3-1 στο 61΄ με πέναλτι που κέρδισε ο Ντεμπελέ και κόστισε την αποβολή του Μαντί.

Στο 73΄ η ομάδα της Σεβίλης μείωσε με τον Μορόν, αλλά ο Μέσι ήταν πια εκεί για να… αποκαταστήσει την τάξη. Ο Αργεντινός ξανάδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 81΄, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89΄ ο Πέδρι.