Μεσσήνη: «Ούρλιαζα από τους πόνους» μετά την επίθεση με καυστικό υγρό – Η εξομολόγηση της 49χρονης στο TLive

240

«Ούρλιαζα από τους πόνους και φώναζα βοήθεια», δηλώνει και συγκλονίζει η 49χρονη από τη Μεσσήνη, περιγράφοντας τις στιγμές τρόμου που έζησε το καλοκαίρι, όταν ο πρώην σύζυγός της πήγε έξω από τη δουλειά της και της έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο.

Η 49χρονη δίνει μάχη για να μην χάσει το δεξί της μάτι μετά την επίθεση με καυστικό υγρό έξω από τη δουλειά της στη Μεσσήνη, τα ξημερώματα της Τετάρτης 10 Αυγούστου. Ο πρώην σύζυγός της έχει κριθεί προφυλακιστέος και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ενώ αντιμετωπίζει φυλάκιση 5 με 15 έτη.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ALPHA και την εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, η 49χρονη – που είναι και μητέρα 6 παιδιών – περιγράφει τις τρομακτικές στιγμές της επίθεσης, λέγοντας ότι «καθώς πήγαινα στην δουλειά μου, μέσα στο σκοτάδι, πετάχτηκε ένας άνθρωπος από το πουθενά και μου επιτέθηκε. Απ’ότι κατάλαβα κάτι είχε στα χέρια του, σαν πανί το οποίο ήταν ποτισμένο με κάποιο υγρό και προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα, δεν τον άφησα να τα καταφέρει, πάλεψα μαζί του για 8 με 10 λεπτά».

Και συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας ότι «είχα το κινητό μου στα χέρια και στη συνέχεια κάλεσα τον εργοδότη μου, με άκουγε ότι φώναζα, απλά δεν ήξερε που είμαι και τι γίνεται. Προφανώς θύμωσε (ο πρώην σύζυγος) με την κλήση αυτή και την ώρα που με τράβηξε από τα μαλλιά που πέταξε στο πρόσωπο υγρό οξύ το οποίο είχε σε ένα δοχείο», ανέφερε η 49χρονη μητέρα.

«Πόνεσα τόσο πολύ, καιγόμουν, ήταν σαν να μου είχαν βάλει φωτιά, είχα τρομερούς πόνους», περιέγραψε για τις τραγικές ώρες που βίωσε.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε και ο δικηγόρος της 49χρονης μητέρας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δηλώνοντας ότι «δεν υποτάχθηκε στις ορέξεις του δράστη και δεν ήθελε να είναι υποχείριό του και αυτό τον οδήγησε στο να τελέσει το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας».

Από τη μεριά του, ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, δήλωσε στην εκπομπή TLive ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι εφικτό να στηρίξουμε» τη 49χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 50χρονος πρώην σύζυγός της φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «έμαθα ότι είχε σχέση και δεν άντεξα», παρά το ότι αρχικά το κίνητρο για την επίθεση θεωρείτο πως ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν.