Βρήκαμε μια αδημοσίευτη φωτογραφία του πρίγκιπα Louis

Όταν ο πρίγκιπας Louis έγινε δύο ετών, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton το γιόρτασαν κοινοποιώντας μια σειρά από φωτογραφίες του μικρότερου παιδιού τους. Τραβήχτηκαν από τη δούκισσα, δείχνουν ότι ο νεαρός πρίγκιπας παίζει με ένα ουράνιο τόξο χρωμάτων.

Ένα δεύτερο σύνολο φωτογραφιών αποκάλυψε ότι μέρος του ουράνιου τόξου κατέληξε πραγματικά στο πρόσωπο του πρίγκιπα. Δεν ήταν όμως οι μόνες που τραβήχτηκαν εκείνη την ημέρα και μόλις βρήκαμε μια αδημοσίευτη!

Αν επιλέξεις να στείλεις ένα μήνυμα στους βασιλείς για μια συγκεκριμένη περίσταση, όπως γενέθλια ή επέτειο, το παλάτι θα σου απαντήσει με ένα μήνυμα ευχαριστίας και μια φωτογραφία.

Ένας θαυμαστής της βασιλικής οικογένειας, ο οποίος διαχειρίζεται τον λογαριασμό Instagram @katsroyalletters, έκανε ακριβώς αυτό: έστειλε ένα σημείωμα για να ευχηθεί τον Απρίλιο στον πρίγκιπα Louis “χρόνια πολλά”. Σε απάντηση, έλαβε μια νέα φωτογραφία του νεαρού πρίγκιπα, την οποία δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα.

Δεδομένου ότι ο Louis φοράει το ίδιο πουκάμισο, είναι αρκετά ασφαλές να υποθέσουμε ότι τραβήχτηκε από την Kate την ίδια ημέρα που τραβήχτηκαν και οι προηγούμενες.

Στο πίσω μέρος της κάρτας ήταν ένα ευχαριστήριο μήνυμα από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, που έγραφε:

“Ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge εκτίμησαν την ευγενική σου σκέψη προς τον πρίγκιπα Louis με αφορμή τα δεύτερα γενέθλιά του. Ευχαριστούμε πολύ και σου στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους.”

Αν θέλεις να στείλεις κι εσύ στους Cambridges ένα γράμμα ή μια κάρτα, μπορείς να απευθυνθείς στη διεύθυνση:

TRH Duke & Duchess of Cambridge
Clarence House
London SW1A 1BA
United Kingdom
RELATED STORIES