Χαμός στο Twitter με το «για να ξεστοκάρουμε» του Αλέξη Τσίπρα

«Άνοιξε η πλατφόρμα για το Astrazeneca για να ξεστοκάρουμε», αυτή ήταν η απίστευτη φράση που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 που πυροδότησε τόσο πλήθος αντιδράσεων στο twitter όσο και προκάλεσε σοκ στον ίδιο τον παρουσιαστή, στο άκουσμα της.

To «πανηγύρι» ξεκίνησε πολύ γρήγορα στο twitter και σε λίγη ώρα έγινε πρώτο στα trends, με εκατοντάδες χρήστες να επικρίνουν τις «ψεκασμένες» θέσεις του Αλέξη Τσίπρα για τον εμβολιασμό στους 30-39., τονίζοντας ότι ο ίδιος υπονομεύει όλα τα μέτρα που ελήφθησαν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Πολλοί είναι αυτοί που τονίζουν ότι ο κ. Τσίπρας σαμποτάρει τις προσπάθειες της χώρας να επιστρέψει στην κανονικότητα και ότι η μόνη παρέμβαση που έκανε ο ίδιος για τον εμβολιασμό ήταν για να πει #για_να_ξεστοκαρουν.

Ο Tσίπρας μπέρδεψε τον Παπαδάκη: Τον είπε Μητσοτάκη

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, αναφερόμενος στην δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου σχετικά με τους δημόσιους υπαλλήλους ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, απευθύνθηκε στον Γιώργο Παπαδάκη, λέγοντας τον “Κύριε Μητσοτάκη”.

Όταν έγινε το περιστατικό ο Γιώργος Παπαδάκης κουνήθηκε από τη θέση του και με χιούμορ είπε στον Αλέξη Τσίπρα: “Είπαμε να είμαστε χαλαροί, αλλά όχι κι έτσι. Το παρακάνατε κύριε Πρόεδρε. Με όλο το σεβασμό, αλλά το παρακάνατε”.

Δείτε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στο 3:55.