Χίος: Ξάδερφος του δολοφονημένου ειδικού φρουρού στου Ρέντη ο αστυνομικός που έσωσε τη 19χρονη

Η 19χρονη καλούσε σε βοήθεια καθώς κινδύνευε στη θάλασσα.

 

Ξαδερφός του ήρωα ειδικού φρουρού και μέλους της ομάδας ΔΙΑΣ, Ιωάννη Ευαγγελινέλη, που σκοτώθηκε στην περιοχή του Ρέντη, τον Μάρτιο του 2011, σε ηλικία 23 ετών, μαζί με τον συνάδελφό του 22χρονο Γιώργο Σκυλογιάννη, κατά τη διάρκεια καταδίωξης κακοποιών είναι ο υπαρχιφύλακας, Αντώνης Ευαγγελινέλης, που έπεσε σήμερα στη θάλασσα και έσωσε 19χρονη που πνιγόταν.

Όλα έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες, στο λιμάνι της Χίου. Ο υπαρχιφύλακας υπηρετεί στο ΑΤ Χίου και κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του, διαπίστωσε ότι η 19χρονη καλούσε σε βοήθεια.

Αμέσως βούτηξε στη θάλασσα και κατάφερε να την ανασύρει με ασφάλεια σε προβλήτα στη χερσαία ζώνη του λιμανιού. Νωρίτερα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 19χρονη με έναν συνομήλικό της έπεσαν με ΙΧ αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έδωσαν πρώτες βοήθειες και όλοι είναι καλά στην Υγεία τους.

Μάλιστα, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, υποστράτηγος Ελευθέριος Ντουρουντούς, εκφράζει τις ευχαριστίες του και τα θερμά του συγχαρητήρια στον υπαρχιφύλακα για την εξαίρετη πράξη του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.