Η Karma «teasάρει» το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο ανοίγοντας τις προπαραγγελίες!

Η νέα ηλεκτρική Karma “GSe-6” θα είναι εξοπλισμένη με μπαταρία 100 kWh και έρχεται το 2021.

Η Karma Automotive παρουσίασε σήμερα ένα teaser του πρώτου της αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου, που έχει προγραμματιστεί για παρουσίαση και λανσάρισμα στην αγορά το 2021, επίσης ανακοίνωσε ένα νέο όνομα GS Series για μια οικογένεια οχημάτων το 2021.

Όπως καταλαβαίνουμε, από το έτος 2021, η Karma θα πουλήσει τα νέα της αυτοκίνητά με το προσωνύμιο GS (τόσο plug-in hybrids όσο και αμιγώς ηλεκτρικά), χρησιμοποιώντας τον ίδιο σχεδιασμό του Revero, αλλά με ενημερωμένη τεχνολογία και επιλογές κινητήρα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της εταιρείας, το νέο BEV θα ονομάζεται “σειρά GSe-6” και θα είναι εξοπλισμένο με μπαταρία έως 100 kWh.  Η εμβέλεια δεν αποκαλύφθηκε, επομένως δεν μπορούμε να πούμε αν θα μπορεί να διανύσει περισσότερα από 300 μίλια.  Σε προηγούμενες παρουσιάσεις, σχετικά με το GTE, ο Karma υπαινίχθηκε την χρήση μπαταριών 75 kWh, 100 kWh και ακόμη μεγαλύτερες επιλογές.

Ο κατάλογος των χαρακτηριστικών περιλαμβάνει πολλαπλές λειτουργίες απόδοσης, πολλαπλές επιλογές ηλεκτροκίνησης έως 100kWh, Όλες οι σύνθετες κατασκευές από αλουμίνιο, γρήγορη φόρτιση DC, συνδυασμένο σύστημα πέδησης με τρεις τρόπους ανάπλασης και οδήγηση με ένα πεντάλ.  Τα αυτοκίνητα θα συναρμολογηθούν στην Καλιφόρνια.

Επιπλέον, τα νέα αυτοκίνητα της σειράς GS θα είναι λιγότερο ακριβά από τα τρέχοντα, κάτι που είναι καλό και πιθανώς απαραίτητο, λαμβάνοντας υπόψη ειδικά αυτά που έχει δείξει η Lucid.

«Η σειρά GS θα διατηρήσει τον ίδιο εξωτικό σχεδιασμό του Revero® για να συνεχίσει την κληρονομιά της μάρκας, αλλά θα περιλαμβάνει τεχνολογικές εξελίξεις και ένα χαμηλότερο σημείο τιμής που θα βοηθήσει να φέρει νέους πελάτες στη μάρκα».

Δεν ανακοινώθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να κάνουν προπαραγγελίες με πλήρως επιστρέψιμη προκαταβολή 100 $ για να κάνουν κράτηση.

Για τη διευκόλυνση των παραγγελιών, η Κάρμα δημιούργησε έναν νέο ιστότοπο προπαραγγελιών, ο οποίος είναι πλέον διαθέσιμος στη διεύθυνση http://www.karmaautomotive.com/reserve. Για μια πλήρως επιστρέψιμη προκαταβολή 100 $, τα ενδιαφερόμενα άτομα μπορούν να κάνουν κράτηση.

Ο Δρ Lance Zhou, Διευθύνων Σύμβουλος του Κάρμα είπε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Karma θα προσφέρει τώρα το πρώτο ηλεκτρικό όχημα το επόμενο έτος ως μέρος της σειράς GS.  Η μείωση του κόστους στο BOM, ο εξορθολογισμός της αλυσίδας εφοδιασμού μας και οι τυποποιημένες μέθοδοι παραγωγής επέτρεψαν επίσης μια νέα, πιο εφικτή δομή τιμολόγησης για τη σειρά GS, επιτρέποντας υψηλότερη διείσδυση στην αγορά, ανοίγοντας την με μια μεγαλύτερη ομάδα αγοραστών πολυτελείας.