ΕΠΑΛ και Χυδαιότητα των ΜΜΕ

του Ραφαήλ Καλυβιώτη*

Αναντίρρητα προκαλεί αίσθηση ότι πολύ υλικό εν αναφορά των γεγονότων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης δεν έχει προβληθεί από τα συστημικά ΜΜΕ ή, ακόμα και εάν έχει προβληθεί, δεν έχει εστιάσει η δημοσιογραφική ματιά σε όλα τα συμβάντα. Ευτυχώς που υπάρχει τόσο το διαδίκτυο όσο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με τον τρόπο που η τηλεόραση έδειχνε ή ανέλυε τα γεγονότα ήταν σαν να έχουμε δύο στρατόπεδα. Από την μία κάποιοι δαιμονικοί ναζιστές μαθητές και από την άλλη πλευρά κάποιοι που σκιαγραφούνταν ως κάτι μεταξύ κυανόκρανων του ΟΗΕ και απεσταλμένων την Γκριν Πις ενώ πρόκειται περί μελών αριστερίστικων συνιστωσών. Όλοι βλέπουν στα βίντεο ότι η ακροαριστεροί ενήλικοι κρατούν στυλιάρια, λοστούς, κράνη και ότι εκτοξεύουν πέτρες. Γράψανε στον τοίχο του σχολείου σύνθημα για την Πηγάδα. Το πιο εξοργιστικό το οποίο συγκαλύπτουν τα ΜΜΕ είναι το βίντεο με έναν ασπρομάλλη που λέει σε ένα παιδί μάλλον ανήλικο λίγο ως πολύ ότι θα βρεθεί στο χαντάκι σε μία εβδομάδα. Μα το διανοείστε; Αυτούς συγκαλύπτουμε;

Στα ΕΠΑΛ τα συστημικά ΜΜΕ προέβησαν σε ένα από τα χειρότερα ανοσιουργήματά τους. Προτίμησαν να λάβουν ευθέως την πλευρά των ΕΝΗΛΙΚΩΝ αναρχικών και ακροαριστερών στοιχείων έναντι ΑΝΗΛΙΚΩΝ μαθητών τσουβαλιάζοντας όλους τους τελευταίους ως ΧΑυγίτες. Υπήρχαν ΧΑΥγίτες; Είχαν παρεισφρύσει Χαυγίτες, ναζιστές, ακροδεξιοί; Μάλλον ναι ! Θα το δείξει η ΕΔΕ που ορθώς διετάχθη. Καταδικαστέο! Υπήρχαν όμως και πολλοί μαθητές που απλά ήθελαν να υπερασπιστούν το σχολείο τους από την διαρκή και επίμονη προσπάθεια προσηλυτισμού εκ μέρους των ακροαριστερών στοιχείων; Και αυτό είναι πάρα μα πάρα πολύ πιθανόν για να μην πω σίγουρο. Άρα καταργείται η ισονομία, ισοπολιτεία και ίση μεταχείριση των δύο άκρων του πολιτικού φάσματος; Βεβαίως και καταργείται με αυτήν την απροκάλυπτη και παραδόξως συντονισμένη προσπαάθεια των ΜΜΕ να καλύψουν την άκρα αριστερά.

Δεν καταπολεμάται αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι η άκρα δεξιά όταν προσπαθείτε να υψώσετε στην θέση της την άκρα αριστερά. Ίσα ίσα που γιγαντώνεται διότι ο κόσμος έχει αισθητήριο και πλέον δεν αντέχει αυτήν την υποκρισία. Αυτό το οποίο θα έπρεπε να κάνουν τα ΜΜΕ είναι απλά την δουλειά τους. Ποια είναι η δουλειά τους; Μα φυσικά να καταγράψουν τα γεγονότα καταδικάζοντας τόσο την άκρα δεξιά όσο και την άκρα αριστερά προασπιζόμενοι τους ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ μαθητές.

ΥΓ:

Φαίνεται ότι η εγχώρια αριστερά πλέον ακολουθεί πιστά τα βήματα της νέας αριστεράς των ΗΠΑ έχοντας πλήρες έλλειμμα επικοινωνίας με τα στρώματα τα οποία υποτίθεται ότι εκπροσωπεί, ήτοι του εργαζόμενου λαού. Διότι οι μαθητές στο ΕΠΑΛ, ένα τεχνικό λύκειο, υποτίθεται ότι αποτελεί ένα προνομιακό της ακροατήριο.

Η αριστερά του εθνομηδενισμού λοιπόν φαίνεται ότι χάνει την επαφή της με την κοινωνική πραγματικότητα. Είναι οι πατριωτικές δυνάμεις, η συγκολλητική ουσία της εθνικής ταυτότητας αυτά που συγκινούν τη νεολαία. Και επειδή η νεολαία δεν είναι χαζή και ενημερώνεται πλέον γνωρίζει ποιοι είναι οι ακροαριστεροί αλλά και οι ακροδεξιοί. Και δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους δύο. Και κυρίως δεν εμπιστεύεται τα ΜΜΕ.

*Ο Ραφαήλ Α. Καλυβιώτης είναι υπ.Δρ. Γεωπολιτικής & Πρόεδρος του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών