Επίθεση σε Γρηγόρη Λέων για την υπόθεση της Πάτρας – «Περιφέρεται στα κανάλια…»

Στο στόχαστρο της Ρούλας Πισπιρίγκου και της οικογένειας της βρέθηκε πριν λίγα 24ωρα ο Γρηγόρης Λέων, όπως προκύπτει από το δελτίο Τύπου που έδωσαν στη δημοσιότητα, στο οποίο υποστηρίζουν ότι ο ιατροδικαστής «κερδίζει δημοσιότητα πάνω από τους τάφους των παιδιών».

Ο Γρηγόρης Λέων πάντως αφού απάντησε στην ανακοίνωση της οικογένειας δεν έδειξε να πτοείται

Νέα επίθεση από Παπαδόπουλο

Σήμερα ο δικηγόρος της οικογένειας Όθωνας Παπαδόπουλος εξαπέλυσε νέα σφοδρή επίθεση, καταλογίζοντάς του ότι περιφέρεται στα κανάλια έχει «αναγάγει τον σχολιασμό σε ένα είδος βεντέτας» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, λίγες μέρες πριν την κατάθεση της εντολέως του.

Προθεσμία αναμένεται να ζητήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναμένεται την Παρασκευή να καταθέσει αναφορικά με το τελικό πόρισμα των ιατροδικαστών, Καρακούκη – Καλόγρηα.

Ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος ερωτώμενος σχετικά, είπε πως ενδέχεται να ζητήσουν ολιγοήμερη παράταση.

«Υπάρχει μία τεχνική έκθεση που βρίσκεται υπό σύνταξη και αναμένεται να είναι έτοιμη έως την ημερομηνία κατάθεσης του σημειώματος. Στην περίπτωση αυτή θα επισυναφθεί στο σημείωμα μας και θα αποτελεί την επιστημονική ανάλυση του πορίσματος που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί» συμπλήρωσε.

Τι είπε για τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας

Αναφορικά με τη δήλωση του ιατροδικαστή, Γρηγόρη Λέων πως ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης έχει ειδικότητα πλαστικού χειρουργού, ο δικηγόρος απαντά:

«Η προσέγγιση του συγκεκριμένου ιατροδικαστή δείχνει και τη διάθεσή του. Έχει αναγάγει τον σχολιασμό του σε ένα είδος βεντέτας» και εξήγησε πως ο τεχνικός σύμβουλος με τον οποίο συνεργάζονται είναι Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος είχε λάβει αρχικά την ιδιότητα του πλαστικού χειρουργού, μετέπειτα όμως δεν θέλησε να ακολουθήσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα και έτσι συνέχισε τις σπουδές του στον τομέα της εντατικολογίας.

Σχετικά με την παιδοψυχολόγο που εξέτασε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, είπε χαρακτηριστικά πως η έκθεση της ειδικού αναλώνεται κατά 80% στην προσωπικότητα των γονιών».