Έξαλλος ο Γιώργος Σαμπάνης! Κινείται δικαστικά εναντίον της Soula Glamorous- «Γνωρίζω ποια είναι…»

Ο Γιώργος Σαμπάνης αποκάλυψε πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον της «instagramικής περσόνας» Soula Glamorous, με αφορμή τις φήμες που μετέδωσε η ίδια για τους λόγους που σταμάτησε ο καλλιτέχνης την συναυλία του στη Σάμο.

Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε πρόσφατα στη Σάμο για την τελευταία συναυλία του καλοκαιριού, όμως αφού είπε 4 τραγούδια, κατέβηκε από την σκηνή και σταμάτησε την συναυλία

Σύμφωνα με ανάρτηση της Soula Glamorous, ο Γιώργος Σαμπάνης κατέβηκε από την σκηνή γιατί καβγάδισε με την σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή.

Ειδικότερα, η ίδια δημοσίευσε ένα μήνυμα, που έλαβε ο λογαριασμός από κάποιον που βρέθηκε στη συναυλία και το οποίο ανέφερε:

«Σούλα αποκλειστικό. Σε συναυλία στη Σάμο ο Σαμπάνης βγήκε, είπε 4 τραγούδια και σταμάτησε τη συναυλία, γιατί ακούγεται ότι τσακώθηκε με την κοπέλα του, ενώ ήταν στην σκηνή. 40 λεπτά και ακόμα περιμένουμε. 150 ευρώ το φθηνότερο μπουκάλι. Ακυρώθηκε για “λόγους υγείας”».

Ο Γιώργος Σαμπάνης, απάντησε στην ανάρτηση, με ένα οργισμένο μήνυμα στο Instagram, στο οποίο τονίζει χαρακτηριστικά:

«Καλησπέρα σε όλους. Διαβάζω εδώ και δύο και τρεις εβδομάδες δημοσιεύματα που με αφορούν. Στο ένα δημοσίευμα διαβάζω ότι είμαι μεθυσμένος και τσακώνομαι δημόσια, στο άλλο ότι κατέβηκα από τη σκηνή επειδή πάλι τσακώθηκα. Τα δημοσιεύματα ξεκινούν όλα από ένα συγκεκριμένο άτομο το οποίο γνωρίζω ποιο είναι και εναντίον του οποίου θα κινηθώ δικαστικά. Δεν έχω καμία σχέση με το αλκοόλ και είναι γελοίο να διαβάζω ότι υπήρξα κάπου μεθυσμένος σε κοινή θέα.

Δεν θα τσακωνόμουν δημόσια με κανένα όπως δεν το έκανα χρόνια τώρα. Σαν επαγγελματίας δεν άφησα ποτέ τη σκηνή ούτε όταν πέθαναν δικοί μου άνθρωποι, ούτε με πυρετό. Στην Σάμο εκεί που τραγουδούσα κανονικά έσπασε ένα αγγείο το οποίο προκάλεσε αιμάτωμα στις φωνητικές μου χορδές και μου ήταν αδύνατο να μιλήσω πόσο μάλλον να τραγουδήσω. Το ότι κατέβηκα από τη σκηνή όχι μόνο μου στέρησε την επαφή με τον κόσμο στο τελευταίο μου live για φέτος το καλοκαίρι αλλά και με έβαλε σε σοβαρά οικονομικά έξοδα. Παρακαλώ τα site που αναπαράγουν την ψεύδη είδηση να την κατεβάσουν αμέσως».