Εύβοια: Κατέρρευσε και πέθανε στη Χαλκίδα 37χρονη μητέρα 4 παιδιών!

Η 37χρονη μητέρα αισθάνθηκε ξαφνικά μια έντονη αδιαθεσία στο σπίτι της, στη Χαλκίδα και κατέρρευσε. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή…

Η τελευταία πράξη του δράματος με την 37χρονη μητέρα, παίζεται το μεσημέρι στη Χαλκίδα. Η άτυχη γυναίκα έφυγε από τη ζωή πρόωρα και αναπάντεχα. Τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, ήταν όπως πίστευαν οι στενοί συγγενείς της ελεγχόμενα. Δυστυχώς όμως, αυτό δεν ίσχυε. Η μητέρα των 4 παιδιών κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της και οι προσπάθειες των γιατρών, να την κρατήσουν στη ζωή δεν απέδωσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου του 2023, όταν η 37χρονη κατέρρευσε την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της, στην οδό Αναπαύσεως, στη Χαλκίδα και ακολούθως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο θάνατος της 37χρονης, η οποία αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας σύμφωνα με πληροφορίες, βύθισε στο πένθος τους συγγενείς και τους φίλους της.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, η κηδεία της θα τελεστεί την Δευτέρα (13-02-2023) στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Χαλκίδα.