Λαδώνουμε μια θήκη για muffin 6 θέσεων και την αφήνουμε στην άκρη.
Ξεπλένουμε και κόβουμε τις μελιτζάνες σε φέτες (από την μακριά τους πλευρά) πάχους 1 εκ. Τις τοποθετούμε σε ένα μπολ με νερό.
Τις αφαιρούμε, τις πανάρουμε με το αλεύρι, και τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με 3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτια μέχρι να πάρουν χρώμα κι από τις 2 πλευρές.
Τις μεταφέρουμε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το θυμάρι και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για 1-2 λεπτά.
Προσθέτουμε τον κιμά, σοτάρουμε καλά μέχρι να πάρει λίγο χρώμα, και σβήνουμε με κόκκινο κρασί. Περιμένουμε μέχρι να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Ρίχνουμε τη ντομάτα κονκασέ, τη ζάχαρη, τον κύβο, αλάτι, πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει για λίγο.
Όταν η σάλτσα χάσει αρκετή από την υγρασία της, την αφαιρούμε από τη φωτιά, και ρίχνουμε μέσα τον μισό μαϊντανό, τα βρασμένα μακαρόνια και 75 γρ. παρμεζάνα. Ανακατεύουμε.
Σε κάθε φέτα μελιτζάνας προσθέτουμε 2 κ.σ. μακαρόνια με κιμά.
Κλείνουμε σε ρολάκια και τα μεταφέρουμε στη λαδωμένη θήκη για muffin 6 θέσεων.
Πασπαλίζουμε με το γκούντα και την υπόλοιπη παρμεζάνα πάνω απο κάθε ρολάκι.
Ψήνουμε στον φούρνο για 5-7 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Αφαιρούμε από τον φούρνο.
Πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΑποδοχήΑπόρριψη