Γεροβασίλη: Δεν ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία αν ο Τσίπρας είχε νοικιάσει σπίτι στο Σούνιο

987

«Είμαστε σύμφωνοι σε μια καμπάνια ώστε να ενισχυθεί η αντίληψη ότι πρέπει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό να γίνει ευρέως », δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη.

Η κ. Γεροβασίλη σημείωσε πως «δεν θεωρεί απίθανο ο Αλέξης Τσίπρας να εμβολιαστεί δημόσια μαζί με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και την Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Παράλληλα ανέφερε πως «σε μια καλή εκδοχή το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στη χώρα μας από τον Φεβρουάριο», ενώ είπε πως «η ανοσία μέσω του εμβολίου χρειάζεται μήνες».

Ακόμη σημείωσε πως «έχει αυξηθεί ο βαθμός θετικότητας των θανάτων», λέγοντας πως «τα νοσοκομεία είναι γεμάτα και οι ασθενείς δεν θα βρουν γρήγορη ανταπόκριση από το σύστημα υγείας που βρίσκεται στα όρια του».

Την ίδια στιγμή ανέφερε πως δεν γνωρίζει αν οι ειδικοί είχαν ζητήσει νωρίτερα την επιβολή lockdown λέγοντας ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά επανειλημμένα τα πρακτικά της επιτροπής».

Σε ότι αφορά τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στα Λεγραινά, η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι «δεν την ενδιαφέρει την ελληνική κοινωνία αν ο πρώην πρωθυπουργός είχε νοικιάσει σπίτι στο Σούνιο και αν πήγε σε άλλο σπίτι».