Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε λεπτό τον εαυτό μου στο Survivor»

93

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση παραχώρησαν συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο Survivor All Star.

Αρχικά ο Ντάνος ανέφερε ότι «Είναι πολύ σημαντική για μένα η αμοιβαία σχέση αγάπης που έχουμε χτίσει με τον κόσμο. Με βοήθησε πολύ και είμαστε σήμερα εδώ να συζητάμε. Από τον Σεπτέμβριο, πριν καν ξεκινήσει η οργάνωση της παραγωγής, είχα πει ότι δεν θα συμμετάσχω. Όπως φαίνεται και από τα μηνύματα που λαμβάνω, ο κόσμος επικροτεί αυτή την απόφασή μου – ίσως γιατί το παιχνίδι δεν έχει πλέον τόσο έντονο το ανταγωνιστικό στοιχείο και αποτελεί περισσότερο reality»

Η σύντροφός του Δήμητρα Βαμβακούση ανέφερε: «Νομίζω ότι οι επιλογές των παικτών στο αγωνιστικό κριτήριο δεν είναι ιδανικές, κι αυτό με κάνει να μη θέλω να το παρακολουθήσω. «Survivor» είναι να μπορείς να επιβιώσεις, να μπορείς να εξασφαλίσεις φαγητό χωρίς να παραβαίνεις κανόνες βρίσκοντας χρήματα ή κινητό για να επικοινωνήσεις. Είχα δεχθεί πρόταση από πολύ νωρίς για να συμμετάσχω και η γνωριμία μου με τον Γιώργο με βοήθησε στην απόφασή μου να μην πάω. Τίποτα δεν θα μπορούσε να ξεπλύνει τον εξευτελισμό που θα ένιωθα αν συμμετείχα σε αυτό το παιχνίδι με τη μορφή που έχει σήμερα. Πιστεύω πως δεν χαρακτηρίζει ούτε εμένα ούτε τον Γιώργο. Κάθε σεζόν του «Survivor» έχει ίδιο τίτλο, αλλά διαφορετικό περιεχόμενο».

Όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος ρωτήθηκε για την άποψή του για το Survivor είπε χαρακτηριστικά ότι δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό του μέσα πλέον. «Τα τελευταία χρόνια το παιχνίδι άλλαξε πολύ και δεν του ταιριάζει ο τίτλος. To «Survivor» είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Χαίρομαι για τον τρόπο που το έζησα. Τώρα δεν μπορώ ούτε να το παρακολουθήσω ούτε να σκεφτώ τον εαυτό μου ένα λεπτό εκεί μέσα».

Η πρόταση που δέχθηκε για το Survivor ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Μάλιστα ο πρώην νικητής ανέφερε για την πρόταση που του είχαν κάνει. «Είχα πρόταση να το παρουσιάσω το 2019, στο παιχνίδι όπου πήρε μέρος η Δήμητρα, αλλά δεν προχώρησε γιατί δεν τα βρήκαμε στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να συνεργαστώ. Για το φετινό παιχνίδι, έγινε μια προσέγγιση τον Σεπτέμβριο».

Η πρόταση για φέτος στο Survivor All Star αφορούσε τη συμμετοχή του στο παιχνίδι. «Η παραγωγή όμως άφηνε να εννοηθεί ότι θα συμμετείχα ως παίκτης και μέχρι τον Νοέμβριο, κάτι που δεν έχει καμία βάση. Ο λόγος που δεν δέχθηκα δεν ήταν οικονομικός, η πρόταση ήταν αρκετά τιμητική», δήλωσε ο Ντάνος.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο για το αν μετάνιωσε που δεν το παρουσίασε τελικά εξήγησε: «Σε καμία περίπτωση δεν το είδα ως challenge. Αισθάνομαι πολύ καλά με την απόφασή μου. Δουλεύω από τα 9 μου και δεν πήγα στο παιχνίδι το 2017 επειδή ήθελα να με δουν στην τηλεόραση. Μπορώ με μεγάλη υπερηφάνεια να δουλεύω κι εκτός τηλεόρασης».

Η Δήμητρα Βαμβακούση πιστεύει πολύ στον σύντροφό της και την ικανότητά του στην παρουσίαση. «Πιστεύω πως θα ήταν ο ιδανικός, θα του ταίριαζε πολύ. Όχι σε ένα τέτοιο «Survivor» όμως, αλλά σε ένα κανονικό. Το συγκεκριμένο λέγεται «All Star» και δεν το τιμά καθόλου».