Η Εύα Καϊλή στηρίζει Λοβέρδο

Ανοιχτά υπέρ του Ανδρέα Λοβέρδου τάσσεται η Εύα Καϊλή, παίρνοντας θέση για το εσωκομματικό σκηνικό του ΚΙΝ.ΑΛ.. Η κ. Καϊλή σημειώνει ότι ο Α. Λοβέρδος εκφράζει τη μεταρρυθμιστική γραμμή προσθέτοντας ότι δεν της αρέσει η ονομασία ΚΙΝ.ΑΛ., κι ότι αυτό που την εκφράζει είναι το ΠΑΣΟΚ.

Υπέρ Λοβέρδου η Καϊλή
“Ο Λοβέρδος εκφράζει πατριωτική και μεταρρυθμιστική γραμμή” δηλώνει η ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Εκτός από την Φώφη Γεννηματά και τον Ανδρέα Λοβέρδο, ένας ακόμα διεκδικητής του προεδρικού θώκου στο ΚΙΝΑΛ θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ευρωβουλευτής σήμερα του κόμματος, ο οποίος είχε διεκδικήσει την ηγεσία και στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2017. Σε εκείνη την εκλογική μάχη η κ. Καϊλή είχε υποστηρίξει τον συνάδελφό της στην Ευρωβουλή.

Αίσθηση προκαλεί και η δήλωση της κ. Καϊλή για τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον χαρακτηρίζει “συμπαθή” σημειώνοντας ότι προσεγγίζει το Κέντρο.

“Στην Ευρώπη χαρακτηρίζεται ως social liberal. Αυτή είναι η εκτίμησή μου. Περισσότερο ανήκει σε αυτόν τον χώρο. Ο ίδιος έχει χτίσει μια πολύ καλή σχέση με τον Μακρόν. Το κόμμα του Μακρόν στο Ευρωκοινοβούλιο ανήκει στην πτέρυγα “renew”” τονίζει, μεταξύ άλλων, η Εύα Καϊλή.